Her får Wenger klar beskjed

Fansen skuffet etter marerittstarten mot Aston Villa.

SPEND, SPEND, SPEND: Arsenal fikk en verst tenkelig start på sesongen etter 3-1-tapet mot Aston Villa i går. Nå blir manager Arsene Wenger oppfordret til å bruke penger. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK
SPEND, SPEND, SPEND: Arsenal fikk en verst tenkelig start på sesongen etter 3-1-tapet mot Aston Villa i går. Nå blir manager Arsene Wenger oppfordret til å bruke penger. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRKVis mer

Fotballstudio: Crystal Palace - Tottenham 14.30 og Chelsea - Hull 17.00

(Dagbladet): Et 3-1-tap mot Aston Villa på hjemmebane var ikke helt den Premier League-starten Arsenal hadde håpet på, og manager Arsene Wenger fikk servert en pipekonsert etter kampslutt.

Arsene Wenger har ikke gjort noen essensielle kjøp denne sommeren, og i går markerte fansen ganske tydelig at det er på tide å åpne lommeboka for London-klubben.

At en fan tydelig henvender seg, fra tribunen, til Wenger med en plakat med påskriften "spend, spend, spend", sier hva supporterne krever.

Til det svarer Wenger følgende:

- Jeg vet hvordan folk reagerer på et tap som dette. Kunne vi vunnet kampen med de spillerne vi hadde på banen i dag? Jeg sier ja. Vi vil at fansen skal være fornøyde, og vi er klare til å kjøpe spillere om vi finner noen som er gode nok for oss, sier Wenger ifølge The Independent.

Den franske manageren er blitt kritisert for å ha bommet totalt på overgangsvinduet i sommer. Manageren lovet å handle inn flere storspillere, men så langt har ikke klubben brukt en eneste krone på overganger.