Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her feirer Liverpool-spillerne uavgjort-resultatet med fansen

- Skal ikke undervurderes.

FORNØYDE: Jürgen Klopp og hans gutter var så fornøyde med å ha berget uavgjort at de tok turen tilbake på banen for å feire med fansen. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF
FORNØYDE: Jürgen Klopp og hans gutter var så fornøyde med å ha berget uavgjort at de tok turen tilbake på banen for å feire med fansen. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF Vis mer

Liverpool - West Brom 2-2

(Dagbladet): Liverpool lå under mot West Brom og så ut til å gå mot tap. Men på overtid satte Divock Origi en suser i mål som berget uavgjort.

Etterpå feiret manager Jürgen Klopp og spillerne foran fansen, tydelig fornøyde med å ha berget poenget. På Twitter derimot, er det enkelte som setter spørsmålstegn ved feiringen. Også Daily Mirror har tatt for seg feiringa og spør om det er flaut eller inspirerende.

- Liverpool feirer uavgjort mot West Brom som om de har vunnet Premier League... skriver en konto. Også flere andre kommenterer det at Klopp valgte å ta med sitt mannskap på banen for å feire.

Utfordrer fansen TV 2-kommentator Øyvind Alsaker synes derimot ikke at det å komme tilbake og redde et uavgjort-resultat skal undervurderes.

- De er selvfølgelig glade for å få med seg ett poeng når de går mot tap. Det er forskjellige måter å oppnå det resultatet på, det hadde vært annerledes hvis de hadde ledet 2-0 og så gitt fra seg den ledelsen. Det er en forferdelig følelse, sier Alsaker til Dagbladet.

I tillegg påpeker Alsaker forholdet Klopp har til fansen. Blant annet har Klopp kritisert supporterne for å forlate stadion for tidlig.

- Klopp har utfordret dem litt, men etter kampen sa han nå at dette var den beste atmosfæren han har merket siden han kom. Det spiller han litt på. Litt av prosessen med å gå fra doubters til believers, er å få med seg hele stadion. Og jeg tror det er veldig viktig. Så jeg tror feiringen nok har noe med det å gjøre, sier Alsaker.

- Han skjønner jo at Liverpool har en ressurs i fansen. I det siste har de ikke oppført seg så annerledes fra andre fans. Jeg tror Liverpool-supporterne nå har kjent at de føler et slags ansvar, et rykte de må ta vare på. Det er ikke tvil om at han får folk til å bli lengre etter måten han har appellert til dem på. Han er på vei til å skapeet spesielt bånd jeg tror blir viktig for dem i framtida, som de skulle slåss om et trofe, for eksempel.

- Den perfekte slutt Liverpool-manager Klopp forklarer feiringa etter kampen slik:

- Det var den beste atmosfæren på stadion siden jeg kom hit. Selvfølgelig er folk skuffet, men de lar oss ikke kjenne på det. De så at guttene prøvde sitt beste og spilte fotball. Vi holdt oss inne i kampen, og hadde noen øyeblikk der vi ikke var så gode. Hvis vi gjør en bedre jobb kan vi kanskje vinne kamper litt lettere, sier Klopp til BBC.

Han fortsetter:

- Jeg er fornøyd nå, fordi det var den perfekte slutten på kampen. Det ene poenget var minimum av hva vi hadde fortjent i dag. Vi vet de er gode, og prøvde.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media