Her fester Bolt med Rachel Nordtømme og Carina Dahl

- Oslo var morsomt, skriver sprinteren.

PÅ SAMME FEST: Her sitter verdens raskeste mann, Usain Bolt, sammen med Rachel Nordtømme og Carina Dahl. Bolt postet dette bildet på Twitter i natt. Foto: Usain Bolt/Twitter.
PÅ SAMME FEST: Her sitter verdens raskeste mann, Usain Bolt, sammen med Rachel Nordtømme og Carina Dahl. Bolt postet dette bildet på Twitter i natt. Foto: Usain Bolt/Twitter.Vis mer

(Dagbladet): Usain Bolt parkerte alle på Bislett stadion i går - og verdens raskeste mann stilte som DJ etter stevnet.

Sprinteren valgte tydeligvis ikke å dra rett tilbake på hotellet etter DJ-showet, og postet litt over klokka to i natt et bilde av seg selv på Twitter med to norske kjente kvinner.

På bildet sitter han med Petter Northugs eks-kjæreste Rachel Nordtømme og tidligere realitykjendis og artist Carina Dahl i armkroken.

Dahl er datteren av TNT-trommeslager Diesel Dahl, og har vært med i Big Brother og Melodi Grand Prix.

DJ:  Usain Bolt var DJ etter stevnet på Bislett i går. Foto: AFP PHOTO / DANIEL SANNUM LAUTEN
DJ: Usain Bolt var DJ etter stevnet på Bislett i går. Foto: AFP PHOTO / DANIEL SANNUM LAUTEN Vis mer

- Oh my, skrev Bolt, sammen med bildet han selv postet.

Bolt har bodd ved Thon Hotel Opera i Oslo sentrum, og han forlot hotellet tidlig i dag morges.

- Oslo var morsomt, men det er på tide å dra hjem til «the sunny island of jam». Ha det, Oslo, skrev Bolt på Twitter, og hintet sannsynligvis til Jamaica.

I går løp han 100 meteren på 9,79. Han slo med det Ato Boldons 11 år gamle banerekord på Bislett Stadion med ni hundredeler.

- Jeg er ennå ikke i den formen der jeg kan si «ingen kan slå meg». Jeg svikter stadig litt i startene mine. Jeg kan ikke klage, men gjennomføringen var på ingen måte perfekt, sa Bolt etter løpet.

- Føler du har kontroll på alle konkurrentene dine?

- Jeg har ingen under kontroll. Jeg kan bare være min egen herre. Uansett: Jeg ser fram til hver eneste konkurranse, og jeg har sagt i årevis at jeg tennes og vokser på konkurransen. Det er det jeg ser fram til. Hadde det ikke vært konkurranse, hadde det bare blitt kjedelig. Jeg ser fram til å møte store atleter, at at nye konkurrenter kommer opp og fram - noe som viser at løp er vanskelig å vinne. Da beviser du nemlig at du er en sann mester, sa 25-åringen til Dagbladet.

SHOWMANN: Usain Bolt heier og jubler samme med fansen.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
SHOWMANN: Usain Bolt heier og jubler samme med fansen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer