SKÅL!  Alexander Kristoff var i feststemt humør, men svært sliten etter kraftanstrengelsen søndag. Nordmannen feiret sammen med familie og lagkamerater på hotellet i Kortrijk. Foto: Kjetil R. Anda / procycling.no
SKÅL! Alexander Kristoff var i feststemt humør, men svært sliten etter kraftanstrengelsen søndag. Nordmannen feiret sammen med familie og lagkamerater på hotellet i Kortrijk. Foto: Kjetil R. Anda / procycling.noVis mer

Her fester Kristoff etter sykkelbragden

Champagnekorkene i været.

KORTRIJK (procycling.no) Alexander Kristoff gjorde det klart at han var svært sliten etter en lag dag, men slapp pressen inn i Katjusjas spisesal på den store kvelden søndag.

Der sto stemningen i taket med innøvde festrop, god mat og champagne. Det er Kristoff blitt godt vant til. Dette var nemlig hans tiende seier i år. Sven Erik Bystrøm er førsteårsproff i laget, og har gjort seiersjubel til en vane.

- Jeg har vel vært med på alle seirene hans utenom den i Paris-Nice, gliser Bystrøm søndag kveld - festlig antrukket til ære for kompisen.

LES OGSÅ: Her går Flandern-drømmen i oppfyllelse

Kristoff snakket mye med kona Maren og sønnen Leo under middagen. Familien drar allerede mandag hjem igjen mens Kristoff selv blir værende utenfor Norges grenser.  

- Det er klart vi skulle ønsker at han var mer hjemme, men det veier opp når han gjør som i dag, smiler Maren Kristoff til procycling.no.  

Paret venter sitt andre barn i sommer, uten at det skal komme i veien for Tour de France. Det har både Maren selv og ektemann Alex understreket flere ganger.

LES OGSÅ: - Det kan ikke sammenlignes med noe

Alexander Kristoff har allerede hatt en eventyrlig sesong ingen nordmann kan matche. 27-åringen tok andreplass i Milano-Sanremo for to uker siden, samme ritt han vant året før. I tillegg vant han tredagersrittet i De Panne bare dager før Flandern-triumfen. Nordmannen innrømmet at han var usikker på formen etter å ha kjørt hardt, men holdt altså på magisk vis unna de andre favorittene, og vant brosteinsklassikeren.

Artikkelen er levert av sykkelnettstedet procycling.no,

SEIERSGLIS:  Alexander Kristoff kan smile lenge etter seieren i Flandern rundt. Foto: Kjetil R. Anda / procycling.no
SEIERSGLIS: Alexander Kristoff kan smile lenge etter seieren i Flandern rundt. Foto: Kjetil R. Anda / procycling.no Vis mer