Her flyr Mjelde på sin egen spiller

Hanstveit og Mjelde havet i tottene på hverandre etter storseieren mot Odd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Brann – Odd Grenland 4-0. I én omgang holdt Odd Grenland unna for Brann-maskineriet, men da det forløsende målet endelig kom - da sprakk det totalt.

Hjemmelaget valset over bunnlaget Odd i andre omgang, og tok ikke kvelden i regntunge Bergen før det sto 4-0 på måltavla.

Tumulter etter kampslutt Du forventer gjerne jubel blant Brann-spillerne etter en slik kamp, men i stedet ble det krangling som preget minuttene etter at fløyta gikk.

Martin Andresen snakket på seg et gult kort på vei til garderoben, og Mons Ivar Mjelde havnet i tottene på Erlend Hanstveit.Han kastet seg nærmest over Hanstveit, som reagerte kraftig tilbake. 

- Jeg overreagerte da Andresen fikk gult og håper at det ikke får konsekvenser for ham. Mjelde var redd for at jeg også skulle få gult, for da måtte jeg stå over neste kamp. Mons og jeg er fortsatt gode venner, sier Hanstveit til NTB.

- Aldri sett ham så sint

- Jeg stoler på mine spillere, og noe må ha skjedd. Jeg har kjent Erlend i ti år og jeg har aldri sett ham så sint. Han er en sindig gutt fra Osterøy, sier Mons Ivar Mjelde til bt.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer