Her føler Barcelona seg snytt for straffe mot Milan

- Det klareste straffesparket jeg har sett i 2012.

STRAFFE?: AC Milan Chistian Abbiati i duell med Barcelonas Alexis Alejandro Sánchez. Det ble ikke dømt straffespark. Foto:      AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
STRAFFE?: AC Milan Chistian Abbiati i duell med Barcelonas Alexis Alejandro Sánchez. Det ble ikke dømt straffespark. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Milan - Barcelona 0-0

(Dagbladet): Mye oppmerksomhet var rettet mot San Siro da Barcelona gjestet Milan til kvartfinale i Champions League. Ikke minst var det stor spenning rundt knyttet til møte mellom Zlatan Ibrahimovic og hans gamle lagkamerater.

Kampen endte 0-0 - men Zlatan hadde en av kampens aller største sjanse etter 21 minutter. Clarence Seedorf spilte en fin stikker til svensken som kom helt alene med keeper Victor Valdes. Zlatan som har scoret på bestilling denne sesongen, klarte derimot ikke å overliste den spanske målvakten.

- Det kjennes bra og jeg fikk mange baller å jobbe med. Det er «heftig» å spille når det er fullsatt på San Siro, sier Zlatan til Viasat.

- Jeg ser fram til å spille på Camp Nou, legger han til.

Snytt for straffe? Milan hadde de største sjansene før pause, men var likevel heldige som ikke fikk straffe imot. En innøvd frispark-variant havnet hos Alexis Sanchez inne i Milan-feltet og Barcelona-spilleren falt i duell med Milan-keeper Christian Abbiati. Barcelona-spillerne ropte på straffe, men dommeren vinket spillet videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer