Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her forbereder Ødegaard debuten i Real Madrid

Starter på benken.

I OPPVARMNING: Martin Ødegaard på vei ut av garderoben til oppvarming.
I OPPVARMNING: Martin Ødegaard på vei ut av garderoben til oppvarming. Vis mer

MADRID (Dagbladet): Her kommer Martin Ødegaard (16) ut til oppvarming før Real Madrid Castilla spiller mot Athletic Bilbao klokka 16.00.

Kampen er fylt med forventninger i Spania og Norge. For første gang får Real Madrid sjansen til å vise fram sin nye juvel i en offisiell kamp.

Dette er B-lagene til Real Madrid og Athletic Bilbao, som spiller i Segunda B, det tredje øverste nivået.

Ødegaard starter på benken, men det er ventet at han kommer innpå etter hvert.

Topper tabellen Kampen  spilles på Alfredo Di Stéfano stadion, som ligger inne på Valdebebas, treningsfeltet til Real Madrid.

B-laget til Real Madrid pleier vanligvis å ha 2000-3000 tilskuere. Men foreløpig ser det ikke ut til å bli så mange i et solfylt Madrid.

Castilla topper tabellen og har 41 poeng. Bilbao Athletic ligger på 5. plass, tre poeng bak.

Ødegaard skal hovedsaklig spille for B-laget ut sesongen. Men gjør han sine saker bra, vil han bli vurdert for A-troppen. I forrige uke ble han påmeldt i Champions League-troppen.

Skryt fra Ronaldo Cristiano Ronaldo ser potensialet i den unge nordmannen. Da Dagbladet spurte superstjerna for noen uker siden om hva han synes om 16-åringen, svarte han:

- Han er en god spiller. En ung gutt. Han er 16 år gammel. Han har en god framtid foran seg.

- Men vi må gi ham tid til å lære. Han må få tid til å ta den rette beslutningen. Men jeg ser mye potensial i ham. Han har en god venstrefot.

Så får vi se hva kampen i ettermiddag bringer ...