Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her forbløffer han OL-byen

Video av sveitsisk utøver tar av på nett.

SETT PÅ MAKEN: Den sveitsiske freestylekjøreren Fabian Bösch valgte en litt annen løsning enn de fleste da han skulle opp rulletrappa i Pyeongchang. Nå tar videoen av på nettet. Video: Jonas Hunziker Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

PYEONGCHANG (Dagbladet): En video av den sveitsiske freestylekjøreren Fabian Bösch (20) går sin seiersgang på nettet. Videoen er fra OL-byen Pyeongchang, og viser Bösch som tar seg opp rulletrappa med én arm.

- Vi har fått mange positive reaksjoner. Folk liker å se at noen olympiske deltakere har det morsomt der ute, sier fotograf Jonas Hunziker til Dagbladet.

Videoen er ganske så spektakulær i all sin enkelhet. Bösch er på det sveitsiske freestylelaget og skal ikke i aksjon før på søndag. Da er det kvalifisering og finaler i slopestyle.

- Etter 20 år vet jeg ennå ikke hvordan en rulletrapp fungerer. Gjør jeg det riktig? spør Bösch på Instagram.

Fotograf Hunziker opplyser til Dagbladet at videoen er tatt i Phoenix Park. Det er her freestyle- og snowboardøvelsene går under OL.

Bösch deltok i OL også i 2014. Da ble han nummer 23.

20-åringen liker tydeligvis å gjøre ekstraordinære ting. Han har også postet et bilde av seg selv der han poserer på toppen av de olympiske ringene i OL-byen.

- Det er en ære å representere Sveits i OL. Jeg vil takke alle som har støttet meg de siste åra og gjort dette mulig. Jeg gleder meg til å vise fram skiegenskapene til verden, skriver han på Instagram.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!