Her føres han ut

Med kjemmet hår, medaljen rundt halsen og Nike-eske i hånda forlot Erling Braut Haaland (22) Wembley Stadium i kveld. 2-1-seieren over Manchester United i FA-cupfinalen var den andre tittelen med Manchester City.

FORLATER WEMBLEY: Erling Braut Haaland fikk assistanse av en sikkerhetsvakt på vei ut av Wembley. Foto: Tore Ulrik Bratland
FORLATER WEMBLEY: Erling Braut Haaland fikk assistanse av en sikkerhetsvakt på vei ut av Wembley. Foto: Tore Ulrik Bratland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester City - Manchester United 2-1

WEMBLEY STADIUM (Dagbladet): Nordmannen ble ført ut av stadion av en kompakt og alvorlig skikkelse etter triumfen i London.

Nå har Haaland vunnet to titler med Manchester City. Først Premier League, så FA-cupen. Rosinen i pølsa gjenstår - Champions League-finalen mot Inter i et kokende Istanbul neste lørdag.

Rundt hundre personer fra mediene sto og ventet på Haaland og de andre spillerne i katakombene på Wembley i kveld. Men omtrent ingen spillere stoppet.

Det bekymrer ikke kommentator Ian Ladyman i storavisa Daily Mail:

- Hvis jeg var City-supporter, ville jeg ikke brydd meg om hva spillerne sa, men hva de gjorde, sier Ladyman til Dagbladet.

- Intervjuer etter kamper er ikke som de var. De vil sikkert konsentrere seg om det som skjer i neste uke.

Haaland forble målløs i 2-1-seieren. Kaptein Ilkay Gündogan ble den store spilleren for City med to mål.

- Det var ikke Haalands beste kamp. Raphaël Varane taklet ham veldig bra. Men han jobbet hardt og hadde en god sjanse i andre omgang, sier Ladyman.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer