MØTTE RBK-LEDELSEN: Agent Nikola Juric blir hentet av Nicki Bille Nielsen utenfor RBKs anlegg i Trondheim. Juric har vært i møte med RBK-ledelsen i ettermiddag for diskutere Bille Nielsen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
MØTTE RBK-LEDELSEN: Agent Nikola Juric blir hentet av Nicki Bille Nielsen utenfor RBKs anlegg i Trondheim. Juric har vært i møte med RBK-ledelsen i ettermiddag for diskutere Bille Nielsen. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

Her forlater Bille-agenten skjebnemøte med RBK-ledelsen

Venter på mer bistand fra politet.

TRONDHEIM/OSLO (Dagbladet): Nicki Bille Nielsens agent, Nikola Juric, har i ettermiddag vært i møte med RBK-ledelsen for å diskutere framtida til den danske spissen. Bille Nielsen ble før helga anklaget for å bite en politibetjent i København.

- Jeg har ikke noe informasjon om det møtet vi har hatt nå, sier RBKs sportssjef Erik Hoftun til den oppmøtte pressen etter møtet..

Agent Juric ankom «Brakka» ved Lerkendal klokka 17 og var i møte i rundt én time.

Så ble han plukket opp av Bille Nielsens bil, før de sammen kjørte vekk fra Rosenborgs anlegg.

RBK har siden skandaleoppslagene i dansk presse i helga etterlyst mer informasjon om hendelsesforløpet.

Venter på politiet I møtet med Bille-agenten var RBKs sportssjef Erik Hoftun og organisasjonssjef Trond Alstad.

- Vi har snakket veldig mye med Nicki, og agenten hans presenterer jo ham, så sånn sett var det greit å ha en lang prat med ham, sier Hoftun.

SJEF: Sportsdirektør Erik Hoftun var i møte med Bille Nielsens agent i ettermiddag. I møtet var også organisasjonssjef Trond Alstad.   Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SJEF: Sportsdirektør Erik Hoftun var i møte med Bille Nielsens agent i ettermiddag. I møtet var også organisasjonssjef Trond Alstad. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

- Han (Juric) har tatt turen til Trondheim, og når han først har gjort det, så er det greit å få snakket med ham, fortsetter RBK-lederen.

- Har dere hentet inn all informasjonen dere skal nå?

- Nei, vi har fortsatt ikke fått det vi har etterspurt fra politet. Nicki har heller ikke fått alt av dem, sier Hoftun.

- Venter dere på politiets beslutning?

- Nei, det er ikke sikkert, for det kan ta tid.

- Blir det flere møter i morgen?

- Ja.

Vraket Bille Nielsen er vraket til laget som møter Orkla i cupen i morgen. Dansken har heller ikke fått lov til å trene med RBK - og ble kastet ut av troppen som møtte Bodø Glimt mandag.

- Vi har ingen tidshorisont. Rosenborg er nå i en fase hvor det handler om å skaffe all mulig info, og få orden på hvilken status denne saken faktisk har i Danmark, sa RBKs pressekontakt Harald Pedersen til Dagbladet tidligere i dag.

- Vi har for eksempel fortsatt ikke fått bekreftet hvorvidt han faktisk er siktet i Danmark, eller hva statusen der formelt vil bli, sier Pedersen.

Onsdag bekrefter dansk politi overfor Dagbladet at det er usikkert om politiet vil ta ut tiltale.