Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her forlater M'Vila banen oppløst i tårer

Ankelskade etter bare fem minutter for Frankrike-stjernen.

FRYKTER DET VERSTE: En gråtende Yann M'Vila måtte gi seg etter bare fem minutter, og franskmennene venter nå i spenning på skadestatus med kort tid til EM. Foto: SCANPIX/AFP/FRANCK FIFE
FRYKTER DET VERSTE: En gråtende Yann M'Vila måtte gi seg etter bare fem minutter, og franskmennene venter nå i spenning på skadestatus med kort tid til EM. Foto: SCANPIX/AFP/FRANCK FIFE Vis mer

Frankrikes midtbanemann Yann Mvila skadet ankelen etter bare fem minutters spill i EM-oppkjøringskampen mot Serbia torsdag kveld.

Rennes-spilleren har spilt på Frankrikes midtbane etter at Laurent Blanc tok over som trener etter VM-sluttspillet i 2010.

Mvila ble erstattet av Alou Diarra, og han var helt oppløst i tårer da han etter hvert kom seg til reservebenken. Mvila måtte ha hjelp for å komme seg inn i garderoben.

Landet hadde små problemer med å slå Serbia 2-0 i Reims. Scoringene til Franck Ribéry og Florent Malouda kom tidlig i 1. omgang.

Frankrike er i samme EM-gruppe som England, Sverige og Ukraina.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling