Her forsvinner god-scoren

Da Henrik Bjørnstad gikk ut på de siste ni hullene bestemte han seg for å gå fire under par. Bare en håpløs sprett ødela planen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SCOTTSDALE (Dagbladet.no): - Og det var ikke bare det at ballen spratt, sier Henrik Bjørnstad om kongedriven på hull 17 - ballen forsvant i vannet, det var morna. Og det var ikke spesielt OK og stå bak der på tee og se en veldig god drive bli gjennomvåt.

- Men det er sånn birdier blir til bogeyer.

Etter ni trøblete hull, Henrik Bjørnstad kom aldri i gang på denne runden heller, ble de siste ni en fest fra 10 til og med 16. Med birdier på 10, 13, 14 og 15 var plutselig Henrik Bjørnstad helt der oppe.

Og spesielt var birdien på hull 14 en liten sak for minneboka. Fordi den ble satt etter en monsterputt på nærmere 15 meter.

- På tide, sier Henrik Bjørnstad. Det var veldig godt å se den forsvinne i bakken. Og jeg følte virkelig at jeg skrudde på spillet mitt på de siste ni. Derfor er det kjedelig å få den avslutningen jeg fikk.

Da Henrik Bjørnstad inntok den 17. teeboksen var han minus 10 og så ut som en million. En drive senere visste alle at et av banens mest opplagte birdiehull ville øke scoren til minus ni. For det var ikke mulig å få et slag mot hullet fra der han måtte droppe for tredjeslaget etter ballen som druknet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer