AU DA: Det var neppe skuffelsen over å ikke score på oppvarmingen som gjorde at Michael Essien tok seg til ansiktet i denne situasjonen. Chelsea-stjernen kom i skade for å skyte en smågutt til blods, og trøstet det han var kar om etterpå. Foto: YouTube
AU DA: Det var neppe skuffelsen over å ikke score på oppvarmingen som gjorde at Michael Essien tok seg til ansiktet i denne situasjonen. Chelsea-stjernen kom i skade for å skyte en smågutt til blods, og trøstet det han var kar om etterpå. Foto: YouTubeVis mer

Her fortviler Essien etter at skuddet traff guttunge i fleisen

Blodet og tårene rant.

||| (Dagbladet): Det er på eget ansvar man setter seg like bak målet på en fotballkamp, og første regel er å ha øynene på det som skjer ute på banen dersom stjernene tester skuddfoten.

Det glemte en liten gutt som satt ringside da et reservepreget Chelsea i går spilte treningskamp mot Crystal Palace på Selhurst Park.

Michael Essien hadde ikke fininnstilt siktet da han løsnet et skudd under oppvarmingen, og i stedet for nettmaskene havnet ballen rett i ansiktet på guttungen.

Essien skvatt til da han så hva som skjedde, tok seg fortvilt til hodet og løp bort for å sjekke om alt sto greit til med den uheldige tilskueren.

Skuddet var i hvert fall hardt nok til at både blodet og tårene rant, selv om Essien forsøkte å trøste så godt han kunne. Etter hvert tilkalte han også Chelsea-legen, så ingen kan i hvert fall beskylde ghaneseren for å ta lett på sleivtreffet.

I selve kampen var nivået på avslutningene høyere fra midtbanemannen. I sin første kamp siden desember ble Essien matchvinner etter en time, da han fint plasserte ballen i lengste hjørne med venstrebeinet.

Etterpå vanket det skryt fra manager Carlo Ancelotti.

- Det var et viktig comeback, og han spilte veldig godt. Han er en fantastisk spiller som vi savnet forrige sesong. Vi håper å se ham på sitt beste kommende sesong, sier han ifølge AFP.

Essien var brukbart fornøyd selv også:

- Jeg føler meg bra. Det er lenge siden sist, men jeg er tilbake i full trening, og jeg merker ikke noe til skaden. Det ser lyst ut for meg, sier han ifølge Reuters.

Se episoden på YouTube.

SELV IKKE TRØST VAR NOK: Men i etterkant kan han kanskje skryte av å ha stått i veien for et skudd fra selveste Michael Essien. Foto: YouTube
SELV IKKE TRØST VAR NOK: Men i etterkant kan han kanskje skryte av å ha stått i veien for et skudd fra selveste Michael Essien. Foto: YouTube Vis mer