Fotballandslaget

Her frir Norge-spissen til kjæresten

- Klokka var 23.30. Vi var de siste gjestene i restauranten. Jeg ba hun som serverte komme med kake og champagne. Så fridde jeg ved bordet, forteller Bjørn Maars Johnsen.

BRYLLUP VENTER: Bjørn Maars Johnsen og Veronica Bernabéu feirer frieriet med noe godt i glassene og en skål. Foto: Privat
BRYLLUP VENTER: Bjørn Maars Johnsen og Veronica Bernabéu feirer frieriet med noe godt i glassene og en skål. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Norge - Australia, på TV 2 kl. 18.00 fredag

SANDVIKA (Dagbladet): Bjørn Maars Johnsen (26) er på plass i Norge etter en utrolig sesong i Nederland. Spissen har scoret 12 mål for ADO Den Haag i Æresdivisjonen. Det gjør ham til toppscorer på laget som ligger på 8. plass.

På toppscorerlista for hele serien har han bare tre spillere foran seg.

- Sola skinner på meg. Jeg håper jeg kan pushe meg selv i de to kommende landskampene mot Australia og Albania, sier han.

Ikke-navn

Maars er norskamerikaneren som lenge var et ikke-navn for fotballandslaget. Han spilte i «ukjente» klubber i Portugal og Bulgaria. I 2016 kom han til Hearts i Skottland. Da begynte ting å skje.

I fjor sommer tok Lars Lagerbäck ham ut til landskampene mot Tsjekkia og Sverige. Litt seinere ble han klar for ADO Den Haag. Der har han bøttet inn mål. Og som om det ikke er nok: Nylig fridde han til sin spanske kjæreste, Veronica Bernabéu. Og fikk ja!

- Hun er den beste for meg med tanke på å stifte familie. De fleste gutta på laget er etablerte. Det er viktig for meg også. Jeg vil være etablert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer