Her går det fryktelig galt på Øvrevoll

Jockey fikk salen for høyt opp, mistet balansen og tok med seg to andre hester i fallet. En av hestene døde seint i kveld.

(Dagbladet): Det var i kveldens sjette løp på Øvrevoll galoppbane at hesten Jeune Fils fikk salen opp i manken i utgangen av den siste svingen. Jockey Salvador var sjanseløs til å styre hesten, som falt og tok med seg hestene Redlove og Fuego i fallet.

Du kan se dramatikken i videoen øverst i denne saken.

Gikk bra med jockeyene - Det så stygt ut, men heldigvis gikk det bra med alle. Sara Slot er omtumlet og litt forslått, og skal røntgenundersøkes i skulderen. Mette Hanssen og Fredrik Salvador har også klart seg veldig bra, og godt er det, sier Øvrevolls direktør, Hans Petter Eriksen, til Rikstoto.no.

Det er nesten utrolig at det gikk bra med alle jockeyene. men Sara Slot er til en sjekk på sykehus i kveld, opplyser banemester John Fortune til Dagbladet.

Redlove døde Dessverre døde Redlove på Rikstotoklinikken seint i kveld på grunn av skadene hesten pådro seg i fallet.

- Det var en «racing accident» - sånt som skjer. Det er veldig uheldig, sier banemesterpå Øvrevoll, John Fortune, til Dagbladet.

- Jeg har vært jockey i over 30 år selv og når salen sklir så langt opp har du ingen balanse, spesielt når du kommer inn i en sving. Sånne ting skjer så fort, og du har ingen sjanse til å styre hesten, sier Fortune videre.

Nummer 14 Alader vant forøvrig løpet foran 13 Nataniel i løpet, som også var det første løpet i Dagens Dobbel.