Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her går det galt for Svindal

Haugen best av de norske.

FIKK DET IKKE TIL Å STEMME: Aksel Lund Svindal kom seg aldri til mål i dagens storslalåm. Leif Haugen ble best av de norske. Foto: REUTERS / Christian Hartmann / NTB scanpix
FIKK DET IKKE TIL Å STEMME: Aksel Lund Svindal kom seg aldri til mål i dagens storslalåm. Leif Haugen ble best av de norske. Foto: REUTERS / Christian Hartmann / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Leif Kristian Haugen bykset opp seks plasser på resultatlista da han ble nummer ni i storslalåm i verdenscupen søndag. Ted Ligety utklasset konkurrentene. 

Ligety vant rennet med halvannet sekund ned til østerrikske Marcel Hirscher på annenplass. Den amerikanske alpinstjernen viste igjen hvorfor han er favoritt til å ta OL-gullet i storslalåm under lekene i Sotsji.

Haugen endte 3,83 sekunder bak Ligetys suverene vinnertid. Han var på 15.-plass før finalen.

- Det var en hederlig finaleomgang for min del. Jeg er fornøyd med det jeg fikk til, sa Haugen til NTB.

Henrik Kristoffersen har inntatt alpinscenen med storm denne sesongen. Søndag kjørte han inn til 12.-plass i St. Moritz. Kjetil Jansrud havnet på plassen bak, mens Marcus Monsen debuterte i verdenscupen med å bli nummer 26.

Aksel Lund Svindal kjørte ut i finaleomgangen. - Dessverre kom jeg på innerskien. Jeg var den siste som ble sendt ut før det ble en stopp i rennet på grunn av dårlig sikt. Det er litt typisk, men sånn er det, sa Svindal til NTB.

Rasmus Windingstad kjørte ut i første omgang. Heller ikke Aleksander Aamodt Kilde fikk en god dag da han ble diskvalifisert i samme omgang.

(NTB)

Hele Norges coronakart