Fotball-EM

Her går det galt igjen

I januar 2020 måtte Merih Demiral (23) bæres av banen med en alvorlig kneskade på Stadio Olimpico. Halvannet år etter var uhellet ute igjen for Tyrkias forsvarssjef.

UHELDIG MANN: Merih Demiral ramlet ballen i mål, og scoret dermed EMs første mål. Foto: Pool via REUTERS/Andrew Medichini
UHELDIG MANN: Merih Demiral ramlet ballen i mål, og scoret dermed EMs første mål. Foto: Pool via REUTERS/Andrew Medichini Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fotball-EM 2021

EM-program

TYRKIA - ITALIA 0-3

Det spøkte virkelig for mesterskapsdeltakelsen til Merih Demiral da han 12. januar 2020 ble båret av banen etter en alvorlig skade i et oppgjør mellom Juventus og Roma på Stadio Olimpico.

Det ble bekreftet at tyrkeren hadde ødelagt korsbånd i kneet, og dermed kom til å stå over det som skulle bli sommeren 2020s store fest.

Dermed var nok Demiral en av de få som ikke hadde noe imot at mesterskapet ble utsatt med et år som følge av covid-19-pandemien.

Den tyrkiske bautaen var tilbake i full opptrening i juli 2020, fikk en full sesong med Juventus, samt en rekke landskamper for Tyrkia.

Men i åpningskampen av sommerens EM var uhellet ute igjen for tyrkeren.

- Det er selvmål av tyrkerne i Roma! italienerne får hjelp av motstanderne! Det er Demiral, Juventus-spilleren, uttalte NRK-kommentatoren Christian Nilsen.

I det 53. minutt banket nemlig Domenico Berardi ballen inn foran mål, og Demiral, som hadde gått glipp av denne kampen hadde den blitt spilt i 2020, styret ballen i eget mål.

Slik som i januar 2020 skjedde uhellet på Stadio Olimpico.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer