Her går feiringa galt for motorsportstjerna

Kuttet seg på champagneflaske.

OOPS: Han var like blid, Brad Keselowski, selv om han kuttet hånda på ei champagneflaske. Foto: Todd Warshaw/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
OOPS: Han var like blid, Brad Keselowski, selv om han kuttet hånda på ei champagneflaske. Foto: Todd Warshaw/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Innen motorsport er det én ting som er sikkert: Førstemann over målstreken skal feire med ei flaske champagne når han står på seierspallen. 

Så også da Brad Keselowski vant Quaker State 400 victory, et løp i NASCARs sprincup. 

Problemet var bare at flaska knuste - i hånda til 30-åringen fra Michigan. Sjåføren blødde fra det som så ut som et ganske stygt kutt, men fikk fort bandasje på hånda, før han måtte sy fire sting. 

Selv synes ikke Keselowski hendelsen var særlig dramatisk. 

- Vi bare leika med noen champagneflasker da det gikk galt. Jeg sa til kompisen min at vi skulle ha holdt oss til øl. Men det er ingen svær greie. Jeg er bare glad vi vant - for det er en mye bedre historie når man vinner og skader seg, enn hvis man har tapt, sier Keselowski til USA Today

Keselowski fortsatte først feiringa etter kuttet mellom ringefingeren og lillefingeren, før han skjønte at han måtte lappes sammen. Han tror ikke kuttet kommer til å påvirke kjøringa hans resten av sesongen. 

- Han blei visst litt overivrig med champagneflaskene i seiersområdet, sa NASCAR-talsmann Kerry Tharp ifølge USA Today. 

Brad Keselowski ligger på fjerdeplass i sammendraget når 16 løp er kjørt. Helgas seier var 30-åringens andre for sesongen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer