Her går Jack av banen etter å ha satt en vanvittig Premier League-rekord

Spilte 16 kamper for Aston Villa, alle endte med tap.

STJERNETREFF: Her scorer Jack Grealish sitt aller første mål for Aston Villa. Det endte likevel med et 3-2-tap i seriekampen mot Leicester. Foto: NTB Scanpix
STJERNETREFF: Her scorer Jack Grealish sitt aller første mål for Aston Villa. Det endte likevel med et 3-2-tap i seriekampen mot Leicester. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Jack Grealish ble byttet inn for Jordan Lyden på Emirates i går, var det fortsatt femten minutter igjen av det som bare kan karakteriseres som en mareritt-sesong for Aston Villa-unggutten. 

Grealish kom inn på stillingen 1-0 til Arsenal i et forsøk på å få noe ut av Villas siste kamp i Premier League på en god stund. Femten minutter senere sto det 4-0 til Arsenal, og mens Jack takket de trofaste Villa-supporterne for oppmøtet satte han samtidig en rekord som kan bli stående lenge i Premier League. 

Grealish har spilt seksten kamper for Aston Villa denne sesongen og tapt absolutt alle, skriver The Daily Mail. Dermed har han ikke vært på banen i noen av de kampene Villa har plukket opp sine 17 magre poeng. 

Ingen andre har vært i nærheten av det samme. Den forrige fotballspilleren som hadde den tvilsomme æren av å ha denne rekorden var Sunderlands Sean Thornton som spilte 11 kamper uten å ta poeng i sesongen 2002/03, skriver Daily Mail. 

Sesongen startet helt annerledes for det tjue år gamle Villa-talentet. I femte runde sendte han Villa i ledelsen mot Leicester på King Power Stadium, en kamp som de framtidige seriemesterne til slutt vant 3-2. Så ble han satt ut av laget etter å ha gått rett på byen da Villa tapte 4-0 mot Everton i november, før han ble tatt til nåde igjen i januar. I likhet med resten av Aston Villa-laget ble ikke sesongens siste halvdel noen suksess for Grealish heller, til tross for at han nylig ble tatt ut i den engelske U21-landslagstroppen til Gareth Southgate.   

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer