Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her går Jack av banen etter å ha satt en vanvittig Premier League-rekord

Spilte 16 kamper for Aston Villa, alle endte med tap.

STJERNETREFF: Her scorer Jack Grealish sitt aller første mål for Aston Villa. Det endte likevel med et 3-2-tap i seriekampen mot Leicester. Foto: NTB Scanpix
STJERNETREFF: Her scorer Jack Grealish sitt aller første mål for Aston Villa. Det endte likevel med et 3-2-tap i seriekampen mot Leicester. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da Jack Grealish ble byttet inn for Jordan Lyden på Emirates i går, var det fortsatt femten minutter igjen av det som bare kan karakteriseres som en mareritt-sesong for Aston Villa-unggutten. 

Grealish kom inn på stillingen 1-0 til Arsenal i et forsøk på å få noe ut av Villas siste kamp i Premier League på en god stund. 

Femten minutter senere sto det 4-0 til Arsenal, og mens Jack takket de trofaste Villa-supporterne for oppmøtet satte han samtidig en rekord som kan bli stående lenge i Premier League. 

Grealish har spilt seksten kamper for Aston Villa denne sesongen og tapt absolutt alle, skriver The Daily Mail. Dermed har han ikke vært på banen i noen av de kampene Villa har plukket opp sine 17 magre poeng. 

Ingen andre har vært i nærheten av det samme. 

Den forrige fotballspilleren som hadde den tvilsomme æren av å ha denne rekorden var Sunderlands Sean Thornton som spilte 11 kamper uten å ta poeng i sesongen 2002/03, skriver Daily Mail. 

Sesongen startet helt annerledes for det tjue år gamle Villa-talentet. I femte runde sendte han Villa i ledelsen mot Leicester på King Power Stadium, en kamp som de framtidige seriemesterne til slutt vant 3-2. 

Så ble han satt ut av laget etter å ha gått rett på byen da Villa tapte 4-0 mot Everton i november, før han ble tatt til nåde igjen i januar. I likhet med resten av Aston Villa-laget ble ikke sesongens siste halvdel noen suksess for Grealish heller, til tross for at han nylig ble tatt ut i den engelske U21-landslagstroppen til Gareth Southgate.   

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!