Her går Ole Einar Bjørndalen fra null til nitti på to sekunder

Tidenes vinterolympier ga barna bank på Tusenfryd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TUSENFRYD (Dagbladet): Ole Einar Bjørndalen har vært et monster i skiløypene i en mannsalder, men blir likevel ikke for gammel til å leke.

I dag fikk han sjansen til å teste egne nerver med Tusenfryds bergogdalbane «Speedmonster», mens han var på pr-oppdrag for fornøyelsesparken.

Og som du kan se i videoen over her så var det ekte glede å spore i tidenes mestvinnende vinterolympier da han ble skutt opp i nitti kilometer i timen i løpet av de to sekundene det tar.

Den farta klarer ikke engang Ole Einar å matche med krokstavene sine.

- Dette svarte til forventningene, så den har jeg lyst til å kjøre en gang til, sier Ole Einar Bjørndalen til Dagbladet, og avslører at han er veldig glad i å kjøre bergogdalbaner.

Vinnerviljen intakt
Han er også veldig glad i å vinne. Det fikk han også vist fram, da unger fra de lokale skiklubbene var invitert med til en konkurranse mot Ole Einar med vanngeværskyting.

Ungene hadde ikke sjanse, selvfølgelig, og Ole Einar vant skytekonkurransen greit. Det hadde han ikke et snev av dårlig samvittighet for en gang.

- Pss, konkurranse er konkurranse! De fikk premiene da, så jeg regner med at de er fornøyde, gliser Bjørndalen.

Motiverer barn
Samtidig syns Bjørndalen at det er viktig at han stiller opp til show og konkurranser med barn. Sin egen status som forbilde mener han er viktig for å motivere barn og unge til å være i aktivitet.

- Det er viktig at vi vises og kommuniserer med barna. De trener hardt og vil bli gode i idrett de også. Om det er fotball, skiskyting eller langrenn er ett fett, det viktigste er at de trener og er i aktivitet mens de har det gøy, sier Bjørndalen til Dagbladet.

I kveld skal han videre til skiskyttersommerleir for ungdom i Sirdal. Det kan være det er flere unge som får sjansen til å tape mot Ole Einar der.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer