Her går Patrick for å hevne seg

- Bra at de fikk stoppet meg, sier hun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Scott Dixon vant billøpklassikeren Indianapolis 500 søndag, men Danica Patrick stjal rampelyset igjen.

Newzealenderen hadde beste startposisjon i løpet, ledet det meste av veien, og etter 200 runder tok han målflagget foran brasilianske Vitor Meira og amerikanske Marco Andretti.

Da Dixon var på vei mot seier, var 300.000 tilskuere imidlertid opptatt av å følge en rasende Patrick som hoppet ut av bilen sin for å «ta» Ryan Briscoe som hadde sendt henne ut av løpet ved å kjøre på bilen hennes i depotområdet.

Hun ble holdt tilbake av funksjonærer da hun var på vei mot australieren.- Det var nok best at de ikke slapp meg bort til ham, sa Patrick som nylig ble første kvinnelige vinner av et indycarløp. Drømmen om å bli første kvinne som vinner Indy 500 må utsettes ett år til.

Flaggdag

Meira presset Dixon hardt i kampen om seier Avgjørelsen falt i forbindelse med siste depotbesøk for å fylle drivstoff. Dixon var først ut på banen igjen og holdt Meira bak seg på de 29 siste rundene. I mål var marginen 1,75 sekund.

- Det var så mange gule flagg at det var vanskelig å finne rytmen, sa 27-årige Dixon som er åttende utenlandske Indy 500-vinner de ti siste årene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer