Her går Putin skikkelig på trynet under amatørkamp

Det spørs om PR-folkene hans er fornøyd med dette bildet.

PÅ GLATTISEN: Russland-president Vladimir Putin i uvant positur under en hockeykamp. Foto: Mikhail Svetlov / Getty Images
PÅ GLATTISEN: Russland-president Vladimir Putin i uvant positur under en hockeykamp. Foto: Mikhail Svetlov / Getty Images Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Du har sikkert sett Russland-president Vladimir Putin posere i bar overkropp, enten med en fiskestang i hånda, eller på hesteryggen mens han strammer musklene.

Ved andre anledninger poserer han gjerne med kraftige våpen, mens han løfter vekter eller trener judo. Felles for alle bildene er at han ser muskuløs og mektig ut.

Det var ikke tilfellet da han beveget seg rundt på isen i fullt ishockeyutstyr. Som bildet over viser gikk Putin skikkelig på ratata, og ansiktsuttrykket hans minner lite om det mektige statsoverhodet han liker å fremstille seg selv som.

- Det er ikke noe sjokk at ingen videoer av hendelsen har dukket opp. Jeg må si at jeg er glad han hadde ei skjorte på seg, sier Good Morning America-programleder Amy Robach.

Amatørkamp Det var under en galakamp i Sotsji i går at 63-åringen spilte under festivalen Night Hockey League. Laget hans besto av flere veteranspillere i tillegg til andre politikere, blant andre landets forsvarsminister Sergei Shoigu.

Motstanderlaget var et amatørlag som kvalifiserte seg til kampen på en festival i byen, skriver The Telegraph, som henviser til det russiske nyhetsbyrået TASS.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer