Her går tennisesset ned på kne og frir til kjæresten foran tusenvis av tilskuere

- Heldigvis fikk jeg ja.

VENTET: - Jeg har ventet på den rette anledningen til å spørre Julia om hun vil gifte seg med meg. Jeg tenkte at dette var rett tid og rett plass, sa Navratilova til publikum. Foto: EPA/JUSTIN LANE/NTB SCANPIX
VENTET: - Jeg har ventet på den rette anledningen til å spørre Julia om hun vil gifte seg med meg. Jeg tenkte at dette var rett tid og rett plass, sa Navratilova til publikum. Foto: EPA/JUSTIN LANE/NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Gårsdagen sett under ett leverte en av tidenes skreller i moderne tennishistorie da både verdensener Novak Djokovic og Roger Federer ble slått ut av US Open på samme dag.

Det betyr at US Open-finalen spilles uten en topp fire-ranket spiller for første gang siden 2005.

Men det var ikke bare de to tennisessene som fikk seg en overraskelse på Arthur Ashe Stadium i går. Det gjorde også Julia Lemigova, kjæresten til den legendariske tennisspilleren Martina Navratilova.

- Heldigvis fikk jeg ja Navratilova gikk nemlig ned på kne og fridde til Lemigova i forbindelse med semifinalen mellom Djokovic og overraskelsesmannen Kei Nishikori. Det hele utspilte seg i tillegg på storskjermen på stadion slik at ingen kunne unngå å få det med seg.

- Jeg har ventet på den rette anledningen til å spørre Julia om hun vil gifte seg med meg. Jeg tenkte at dette var rett tid og rett plass, sa Navratilova til publikum.

- Og heldigvis fikk jeg ja, la hun til.

En kilde nær paret sier ifølge New York Post at paret akter å gifte seg så raskt som overhodet mulig, men at de må gjøre det i Florida da dette er en av de få statene i USA som tillater homofilt ekteskap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer