Therese Johaug skadet håndleddet

Her gikk det galt

Therese Johaug (32) forteller at det var en tabbe som gjorde at hun ble skadet under VM-tremila. Nå er hun helt frisk igjen.

SUSTE INN TIL SEIER: Therese Johaug hadde tid til å smile underveis i VM-tremila, men feil størrelse på reimene ga henne problemer i etterkant. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SUSTE INN TIL SEIER: Therese Johaug hadde tid til å smile underveis i VM-tremila, men feil størrelse på reimene ga henne problemer i etterkant. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAFJELL (Dagbladet): Therese Johaug avsluttet VM med en maktdemonstrasjon på tremila.

Fra utsida så det ut som et perfekt løp. 32-åringen fra Dalsbygda takket tidlig for følge til konkurrentene, hadde tid til å synge D.D.E. og Dovregubbens hall underveis før hun suste i ensom majestet over målstreken.

Men.

Før konkurransen tok Johaug et skjebnesvangert valg som gjorde at hun mistet den siste verdenscuphelga og 2-3 uker med trening.

Skadet

Etter at VM-røyken hadde lagt seg dro landslaget videre til Engadin for å avslutte verdenscupen. Johaug var med på bussen, men før første renn kom det en pressemelding om at hun hadde pådratt seg en betennelse i håndleddet.

Der og da kom beskjeden om at Johaug kunne ha gått, men at de valgte å spare armen for å være på den sikre siden.

Det varme været, tynne hansker og en ny reim fikk «skylda.»

Her gikk det galt

Forrige helg var Johaug tilbake i skisporet for å gå Janteloppet. Der fortalte hun at det tok tid før armen ble ordentlig god igjen.

Johaug brukte bare en stav på de første treningsøktene etter at hun kom tilbake fra Mellom-Europa, men har kommet seg igjen nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer