STOR DAG FOR FAN: Franck Ribery gir drakta til en person som stormet Camp Nou etter oppgjøret mellom Bayern og Barcelona. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO / NTB scanpix
STOR DAG FOR FAN: Franck Ribery gir drakta til en person som stormet Camp Nou etter oppgjøret mellom Bayern og Barcelona. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO / NTB scanpixVis mer

Her gir Bayern-stjerna drakta til en banestormer

Uventet reaksjon fra Bayern-spillerne da en mann stormet banen.

(Dagbladet): Det var etter kampen på Camp Nou at en person stormet inn på banen for å ta del i feiringa til Bayern München-spillerne. Personen kaster seg rundt halsen på Frank Ribery, og nekter å gi ikke slipp på spilleren. Lagkameratene til franskmannen oppfatter etter hvert situasjonen, og ser først forfjamset ut, før situasjonen tar en uventet vending.

Med Anatoliy Tymoshchuk i spissen tar resten av lagkameratene del i gleden, og en stor gruppeklem blir et faktum. Spillerne hopper rundt og danser med banestormeren og Ribery i midten, før sikkerhetsvaktene tar personen med seg. Frank Ribery tar det hele med et smil, og det ser nesten ut som han kjenner personen.

Etterpå forsøkte Ribery å gi drakta si til mannen i det han ble geleidet ut av stadion av flere sikkerhetsvakter som ikke så humoren i opptrinnet. Stjernespilleren forsøkte først å stoppe vaktene, men ble ikke hørt. Videoen kan du se her.

Etterpå fortalte Bayern-stjerna at han ikke kjente til personen fra før, men at det var en landsmann.

- Nei, nei, jeg kjenner han ikke. Men han snakket fransk og virket ganske harmløs, forteller Ribery til Die Welt på Bayerns bankett.

Fotografen som tok bildene sendte først en bildetekst med ordene «Riberys bror», noe som skapte spekulasjoner om banestormeren var broren til Bayern-spilleren.