Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her gir de Mourinho en real støkk, men så dukket Eden Hazard opp

Tilbake på vinnersporet.

2-1: Chelsea-spillerne feirer etter at Eden Hazard har satt inn 2-1 fra straffemerket, mens QPR-keeper Robert Green fortviler i bakgrunnen. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS / NTB SCANPIX
2-1: Chelsea-spillerne feirer etter at Eden Hazard har satt inn 2-1 fra straffemerket, mens QPR-keeper Robert Green fortviler i bakgrunnen. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS / NTB SCANPIX Vis mer

• Chelsea-QPR 2-1 (1-0)

(Dagbladet): Etter forrige ukes seier over Aston Villa kunne det se ut som om QPR og Harry Redknapp endelig hadde funnet fram til noe som lignet på en oppskrift på suksess.

Da er det både utakknemlig og tungt å måtte ta turen til Stamford Bridge for å møte serielederne Chelsea den påfølgende helga, men de for anledningen hvitkledde gutta til Redknapp viste at det ikke var et blaff.

Oscar ga vertene ledelsen før hvilen. Så utliknet Charlie Austin etter en drøy time, men Eden Hazard ble matchvinner da han satte inn 2-1 fra ellevemeteren med ti minutter igjen på klokka.

Dermed troner framdeles Chelsea i ensom majestet øverst på tabellen, mens QPR må føre opp en ny smultring i poengprotokollen. Neste uke kommer Manchester City på besøk.

- Vet ikke om vi fortjente det Hazard var klar på at laget hans ikke viste seg fra sin beste side i ettermiddag.

- Jeg vet ikke om vi fortjente det, men det viktigste er tre poeng. QPR spilte bra defensivt, og scoret på sin ene sjanse, sa han etter kampen.

Også lagkamerat Oscar fikk skryt av belgieren.

- Noen ganger scorer han vanvittig pene mål. Han er en veldig god spiller, og han har en god skuddfot.

Klassescoring Der de fleste nok hadde sett for seg en overkjørsel fra første minutt, viste Chelsea seg fra en litt tammere side innledningsvis.

Cesc Fabregas hadde kampens første halvmulighet etter nesten 25 minutter da en Robert Green i full strekk måtte slå plamakerens skudd til side for mål.

Men selv om Mourinhos menn ikke dominerte voldsomt, har de spillere som kan gjøre gull av gråstein (les: Fabregas og Oscar).

En drøy halvtime var unnagjort da spanjolen fant Oscar som med utsiden av høyrebeinet plasserte ballen forbi Green fra spiss vinkel. Fabregas' niende Premier League-assist for sesongen, og Oscars tredje scoring.

Dramatikk Den andre omgangen begynte som den første - i relativt rolige former med unntak av en straffeappell fra Eden Hazard og en rakett over tverrliggeren fra Filipe Luis.

Og så skjedde det som så ofte skjer når den soleklare favoritten ikke klarer å avgjøre en kamp. Man får en i sekken.

Forrige helgs tomålshelt, Charlie Austin, var på rett sted til rett til i Chelsea-feltet, og flikket inn utlikningen bak en utspilt Thibaut Courtois. Balanse i regnskapet på Stamford Bridge.

Ikke mange minuttene etter på var Sandro bare centimetere unna å sende QPR i ledelsen, men markkryperen til brasilianeren krøyp seg like utenfor den høyre stolpen til Chelseas sisteskanse.

Men så viste Mourinhos menn nok en gang hvorfor de er favoritter til å heve trofeet i mai. Hazard reiv seg løs på hjørnet av 16-meteren, og da en klønete og uheldig Eduardo Vargas braste inn i belgieren valgte dommer Mike Jones å peke på ellevemeteren.

Hazard tok den selv, og på sikkert vis sendte han de blåkledde tilbake i føringen og sikret tre poeng for de suverene serielederne som beholder avstanden på fire poeng ned til Southampton.

ANIMERT: José Mourinho i kjent positur på sidelinja. Han kan konstatere at laget hans er tilbake på vinnersporet etter forrige helgs poendeling mot Manchester United. Foto: EPA/KIERAN GALVIN/NTB SCANPIX
ANIMERT: José Mourinho i kjent positur på sidelinja. Han kan konstatere at laget hans er tilbake på vinnersporet etter forrige helgs poendeling mot Manchester United. Foto: EPA/KIERAN GALVIN/NTB SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media