FORTSATT ET LITE HÅP: Carlos Tevez, fintet ut keeper Guzan og en forsvarsspiller på lekkert vis, før han sendte ballen i nettet. Foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis/NTB scanpix
FORTSATT ET LITE HÅP: Carlos Tevez, fintet ut keeper Guzan og en forsvarsspiller på lekkert vis, før han sendte ballen i nettet. Foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis/NTB scanpixVis mer

Her gir han City et ørlite håp i kampen om ligagullet

- Vi skal kjempe til siste stund.

(Dagbladet): Aston Villa - Manchester City 0-1 (0-1)

Manchester City vant 5-0 i det omvendte oppgjøret i november, men de som håpte på en reprise av den kampen ble skuffet i kveld. Kampen bølget fram og tilbake i store deler av oppgjøret, og Aston Villa kunne fort fått med seg poeng fra Villa Park.

Cieran Clarke var forbannet på dommeren, men kunne egentlig ikke skyld på noen andre enn seg selv da han mistet ballen til Edin Dzeko like før pause. City takket og bukket for muligheten, og Carlos Tevez fintet ut keeperen med en lekker skuddfinte før han sendte ballen i mål.

Det ble den eneste scoringen i kampen, men det manglet ikke på muligheter. Manchester City fikk blant annet et mål annullert i den andre omgangen da Edin Dzeko satte inn en stolperetur fra Yaya Touré da spissen stod offside-plassert.

- Vi må kjempe til siste stund. Det er elleve kamper igjen. Det var viktig at vi fikk tre poeng i kveld, sier Yaya Touré via TV2.

Han mener det ikke er umulig å ta igjen Manchester United til tross for at laget leder med 12 poeng.

Fortsatt håp - Det er fortsatt håp. Vi må kjempe for fansen vår. Vi har en sterk stall, og det er viktig for oss å være på dette nivået.

Aston Villa ligger i øyeblikket på nedrykksplass, men Manchester City-manager Roberto Mancini mener at Aston Villa har et sterkere lag enn tabellposisjonen viser.

- Alle kamper vil være vanskelige nå mot slutten. Når vi spiller mot lag som kjemper for å unngå nedrykk er vanskelig. Aston Villa er et sterkt lag, og det er rart at de kjemper i bunnen av tabellen. Vi vant og holdt nullen, det er viktig, sier Mancini som ikke vil avskrive sitt eget lag i ligainnspurten.

- Alt kan skje i fotball. Alt kan skje i siste sekund slik som i fjor. Vi ønsker å vinne alle kamper, og vi skal forsøke, sier Mancini via TV 2.

Litt senere fikk manageren spørsmål om han ville heie på Manchester United i kampen mot Real Madrid i morgen.

- Ja, jeg heier alltid på Manchester United, sa en smilende Mancini.

Store sjanser Manchester City lå 15 poeng bak naborival Manchester United før kveldens kamp, og det var et tilsynelatende uinspirert City som løp rundt på Villa Park. Aston Villa har på sin side ikke hatt noen stor sesong, men var fryktelig nære ved å ta ledelsen i den første omgangen.

Christian Benteke raget høyest på en corner, og stanget ballen forbi Joe Hart. Men på streken stod Carlos Tevez og ryddet ballen unna. Benteke har vært et av få lyspunkt for Birmingham-klubben denne sesongen. Carlos Tevez skulle på sin side ikke startet kampen.

Sergio Agüero skal ha pådratt seg en kneskade før kampen, og var ikke å finne i troppen til den regjerende seriemesteren.

Pablo Zabaleta burde nok gitt City noen minutter før pause, men skuddet fra god posisjon ble slått i stolpen av en god Brad Guzan i Villa-buret.

- Vi hadde fem-seks store muligheter, og burde scoret flere mål, sier Mancini.

Jack Rodwell har ikke hatt en stor Manchester City-karriere etter overgangen fra Everton. Han fikk en etterlengtet plass i startoppstillingen i kveld, men allerede etter 20 minutter måtte midtbanespilleren ut med det som trolig var en hamstringskade.