Her gir han seiersintervjuet - uten å vite at han er slått

Verdensrekord-Timo måtte selv si fra at han var først over streken.

SEIERSINVERJU: Magnus Frodahl ble intervjuet som vinner, men fikk i løpet av intervjuet vite at han ikke vant likevel. Skjermdump med tillatelse fra TV 2.
SEIERSINVERJU: Magnus Frodahl ble intervjuet som vinner, men fikk i løpet av intervjuet vite at han ikke vant likevel. Skjermdump med tillatelse fra TV 2. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BISLETT STADION (Dagbladet): Det ble arrangert ski-sprint på Bislett stadion i kveld, og første gang i historien ble det arrangert 100 meter sprint i langrenn.Vinneren vil dermed ende opp i Guinness Rekordbok.

I herrefinalen ble det drama da de to nordmennene Timo André Bakken og Magnus Frodahl kom nesten likt i mål og det måtte målfoto til for å skille løperne.

TV 2, som sendte rennet, startet intervju med Frodahl som først så ut til å være vinneren.

Langt ut i «seiersintervjuet» ble det derimot klart at Bakken var noen centimetere foran, og Frodahl ble gjort oppmerksom på dette midt i intervjuet.

- Jeg gjorde seiersintervjuet og var blitt utropt som vinner. Da blir det et antiklimaks. Men det er greit hvis jeg var nummer to i mål, sier Frodahl til Dagbladet.

- Du godtar nederlaget?

- Ja, de har ganske bra målkamera her på Bislett. Hvis det kameraet sier at jeg var bak, så var jeg vel det. Men det er surt, selvfølgelig. Jeg vet ikke hvor mye det var, men jeg skal opp og se på TV-bildene nå, sier han til Dagbladet.

Sa i fra til arrangøren Fotofinishen viste at Bakken var klart først. Hans tid var 11,82 sekunder, mens Frodahls tid ble satt til 11,84.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer