FRUSTRERENDE KVELD: Luis Suarez og lagkameratene i Liverpool hadde en frustrerende kveld på Craven Cottage. Etter å ha vært gjenstand for tilrop fra tribunen gjennom store deler av kampen, rettet uruguayaneren denne gesten mot hjemmelagets supportere.Foto: Javier Garcia / BPI / DIGITALSPORT
FRUSTRERENDE KVELD: Luis Suarez og lagkameratene i Liverpool hadde en frustrerende kveld på Craven Cottage. Etter å ha vært gjenstand for tilrop fra tribunen gjennom store deler av kampen, rettet uruguayaneren denne gesten mot hjemmelagets supportere.Foto: Javier Garcia / BPI / DIGITALSPORTVis mer

Her gir Suarez Fulham-fansen fingeren

- På tide at han får litt beskyttelse, sier Dalglish.

(Dagbladet): Det meste gikk på tverke for Liverpool i gårsdagens ettmålstap borte mot Fulham, og på vei inn i garderoben følte Luis Suarez for å ventilere sin frustrasjon ved å vise langfingeren i retning hjemmefansen på Craven Cottage.

Nå risikerer han disiplinære reaksjoner fra det engelske fotballforbundet (FA) etter den tilsynelatende støtende gesten, skriver The Guardian. FA varsler også tirsdag formiddag at de kommer til å se nærmere på saken, melder BBC.

Det skjer på et tidspunkt da det allerede eksisterer en tiltale mot Liverpool-spissen for rasisme mot Manchester Uniteds Patrice Evra, som venter på en domsavsigelse.

Vil se bevis Uruguayaneren måtte finne seg i tilrop om «cheat» (juksemaker journ.anm.) gjennom store deler av annen omgang etter at han forsøkte å konstruere et straffespark i duell med Brede Hangeland etter 55 minutter. Dommer Kevin Friend vurderte det annerledes, og blåste for hands da Suarez fanget ballen med hendene etter å ha gått i bakken.

Manager Kenny Dalglish ønsker å få mer fakta på bordet før han vurderer hva han skal foreta seg videre mot Suarez, men erkjenner at han kan bli nødt til å forfølge episoden.

- Jeg har ikke sett bildet, og jeg tar ikke noens ord for det. Dersom dere viser meg bildet - jeg er overbevist om at det dere sier er sant - har jeg en avgjørelse jeg må ta. Men inntil dere gir meg bevis for at det er sant, kommer jeg ikke til å kommentere det, sa skotten til media etter kampen, ifølge The Guardian.

- Skandaløst Liverpool-sjefen var samtidig lite imponert over Fulham-supporternes oppførsel, og hetsen ble ikke noe mindre da Suarez fikk annulert et spektakulert mål for offside, som i beste fall var marginal.

Dalglish antyder at det foregår en heksejakt på spilleren som kom fra Ajax i januar.

- Det er skandaløst. Jeg skulle likt å se at dere skrev det i avisene, for da ville dere også havne i trøbbel. Dere skriver uansett det dere skriver.

- Nå er det viktig at vi tar vare på Luis som best vi kan. Det er på tide at han får bitte litt beskyttelse fra enkelte personer. Hans integritet er uangripelig. Han kan se seg selv i speilet om kvelden og sove godt om natta. Dersom også andre kan det, er det fint. Alt vi ber om er en rettferdig behandling, sier Dalglish, ifølge The Telegraph.

VIL SE BILDER: Kenny Dalglish vil se bilder av Luis Suarez' langfinger før han bestemmer seg for hva han vil foreta seg videre, men stempler Fulham-fansens oppførsel som skandaløs.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
VIL SE BILDER: Kenny Dalglish vil se bilder av Luis Suarez' langfinger før han bestemmer seg for hva han vil foreta seg videre, men stempler Fulham-fansens oppførsel som skandaløs.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS Vis mer