Her gir Uniteds vrakgods England en drømmestart på EM-kvaliken

Welbeck med dobbel mot Sveits.

• Sveits - England 0-2 (0-0) EM-kvalik

(Dagbladet): Med kveldens sterke 2-0-seier borte mot Sveits, har England fått en drømmestart på kvalifiseringsgruppe E.

- England har ikke noe velutviklet angrep mot etablert, men de har noe annet: De har et veldig godt kontringsspill, er Max-ekspert Bengt Eriksens dom etter kampen.

Presset Hodgson Roy Hodgson har vært under stort press helt siden laget røk ut etter gruppespillet av sommerens fotball-VM i Brasil. At England kun produserte to skudd på mål i treningskampen mot Norge sist onsdag, gjorde ikke saken bedre. Derfor var seieren ekstra kjærkommen.

- Måten vi angrep kampen på var nøyaktig som vi ønsket. Det fikk vi betalt for. Jeg syns vi kan forbedre oss når det gjelder måten vi fullfører kampene på, men du må likevel forvente at noen spillere vil være litt naive, sier Hodgson, med henvisning til det relativt unge mannskapet sitt.

Også kapteinen hans, Wayne Rooney, var fornøyd.

- Vi visste at kampen mot Norge ville bli vanskelig, men denne kampen ville alltid være viktigere. Det var det vi fokuserte på. Det var en god prestasjon av oss.

Nådeløs trio Det var etter 58 minutter at hjemmelagets Gökhan Inler gjorde en skjebnesvanger tabbe.

Kapteinen mistet ballen sentralt i banen, mens brorparten av lagkameratene var på vei fremover. Det utnyttet angrepstrioen Rooney, Raheem Sterling og Danny Welbeck på det mest nådeløse vis.

Med kraft, fart og presisjon, endte ballen til slutt opp hos sistnevnte. Med ett touch på ballen, satte Welbeck inn det første av totalt to mål fra sin posisjon på bakerste stolpe.

Reddet på strek Den siste halvtimen forsøkte vertene desperat å gi hjemmepublikummet i Basel noe å juble for.

Da Chelsea-spiller Gary Cahill avverget en scoring på streken drøye 20 minutter før full tid, tydet imidlertid det meste på at dette ikke var kvelden Sveits skulle lykkes.

På overtid ble også mistanken bekreftet.

Utskjelt helt Igjen var det Welbeck som gjorde for England. Med en utsøkt avslutning plasserte 23-åringen ballen iskaldt i det lengste hjørnet for Sveits-keeper Yann Sommer.

Gleden i Welbecks ansikt var naturlig nok stor - spissen hadde sørget for en drømmestart på veien mot Frankrike-EM for «Three Lions».

Sannsynligvis var det heller ikke noe minus for Welbeck å kunne vise for Manchester United-manager Louis van Gaal at han kan score mål, etter å ha blitt solgt til Arsenal på overgangvinduets siste dag for bare en uke siden.