Her gir Zlatan keeperen en skikkelig skyllebøtte

Superstjernen rasende da Sverige tok ledelsen.

HISSIG: Zlatan Ibrahimovic reagerte på at Joe Hart dyttet to svenske spillere etter at Sverige gikk opp til 2-1. FOTO: EPA/KERIM OKTEN/NTB scanpix
HISSIG: Zlatan Ibrahimovic reagerte på at Joe Hart dyttet to svenske spillere etter at Sverige gikk opp til 2-1. FOTO: EPA/KERIM OKTEN/NTB scanpixVis mer

• Sverige-England 2-3

(Dagbladet): Det var etter en snau time i kampen at Olof Mellberg raget høyest og stanget Sverige i ledelsen. Under feiringen veltet flere blågule spillere inn i målet til England-keeper Joe Hart. De fleste var mest opptatt av å feire målet, med et unntak.

Zlatan Ibrahimovic kom hoppende inn i klyngen av svenske spillere for å delta i feiringen, noe som førte til at Joe Hart dyttet til Johan Elmander og Jonas Olsson. Da svarte Zlatan med en verbal utblåsning.

- Fuck you! ser det ut som spissen skriker ifølge tv-bildene.

HOLD DEG UNNA: Zlatan Ibrahimovic ville ikke si hva han skrek til Joe Hart. Foto: AP Photo/Darko Vojinovic/NTB scanpix
HOLD DEG UNNA: Zlatan Ibrahimovic ville ikke si hva han skrek til Joe Hart. Foto: AP Photo/Darko Vojinovic/NTB scanpix Vis mer

Etterpå følger superstjernen opp men noen gloser som foreløpig ikke er kjent. Men svensken er tydelig forbannet over hele situasjonen.

Hele episoden kan du se Her.

Ingenting spesielt I pressesonen etter kampen skal Zlatan Ibrahimovic ha tonet ned hele episoden.

- Du og Joe Hart hadde en del ordvekslinger? spurte en journalist.

- Nei, nei, det var ingenting spesielt, sier Zlatan til Aftonbladet

Inne i spillertunnelen skal spillerne ha gitt hverandre en «high five», og tilsynelatende tilgitt hverandre for episoden på banen. Etter kampen var Zlatan meget skuffet over tapet.

- Vi har hatt ledelsen etter 60 minutter i begge kampene. At vi slipper inn fem mål på to kamper er ikke normalt, sier Zlatan.

PS: Vil du ha oddstips til dagens kamper? Se Dagbladets esksperttips her!