- BLIR NOK LITT AV EN KRIG: Stabæks Jon Inge Høiland jubler vilt etter scoringen i fjorårets oppgjør på Åråsen. Klokken 17. møtes LSK og Stabæk til ny duell på Romerike.
Foto: Jon-Michael Josefsen / SCANPIX
- BLIR NOK LITT AV EN KRIG: Stabæks Jon Inge Høiland jubler vilt etter scoringen i fjorårets oppgjør på Åråsen. Klokken 17. møtes LSK og Stabæk til ny duell på Romerike. Foto: Jon-Michael Josefsen / SCANPIXVis mer

- Her gjelder det å ha hår på brystet

Stabæk klar for krig på Åråsen.

||| (Dagbladet): • Følg og diskuter LSK-Stabæk direkte i studio fra kl. 17!

Lillestrøm har åpnet Tippeligaen sterkt og tar i ettermiddag i mot Stabæk til en duell som tradisjonelt gir masse dramatikk.

Romeriking og Stabæk-keeper Jon Knudsen er klar på hva som venter på Åråsen.

- Åråsen er en tøff bortebane hvor vi har vært både heldige og uheldige. Hver eneste duell kan bli avgjørende, og da gjelder det å ha mest hår på brystet. Vi må stå opp, vinne dullene og sette ballen i mål. Det hjelper ikke å spille fin fotball hvis man ikke scorer, sier Knudsen til LSKs hjemmeside.

Uten Jönsson
Lillestrøm tok ett poeng i Stavanger sist helg i en kamp hvor Arild Sundgot burde blitt matchvinner på overtid.

Stabæk tapte hjemme mot Tromsø og fikk attpåtil trener Janne Jönsson suspendert etter et rødt kort. Assistenttrener Geir Bakke leder derfor laget i dag.

- De har fått trent sammen hele uka og det er bare akkurat under kampen at Jönsson ikke er tilstede. Det har ikke så veldig mye å si, tror LSK-trener Henning Berg.

På tross av en trå sesongstart har Stabæk statistikken på sin side før ettermiddagens kamp. Etter opprykket i 2005 har Stabæk ikke tapt for Lillestrøm i seriesammenheng.

- Det blir nok en jevn kamp og litt av en krig. Lillestrøm har åpnet sesongen veldig bra, så dette blir spennende, sier Jon Inge Høiland til Stabæks hjemmeside.

LKONTROVERSIELL: Arild Sundgot (t.v.) jubler sammen med Olivier Occean etter å ha gitt LSK ledelsen 2-0 i semifinalekampen i fotballcupen mellom Lillestrøm og Stabæk på Åråsen i 2007. Rett før målet brukte spissen hånda for å få med seg ballen.
Foto: Heiko Junge / SCANPIX .
LKONTROVERSIELL: Arild Sundgot (t.v.) jubler sammen med Olivier Occean etter å ha gitt LSK ledelsen 2-0 i semifinalekampen i fotballcupen mellom Lillestrøm og Stabæk på Åråsen i 2007. Rett før målet brukte spissen hånda for å få med seg ballen. Foto: Heiko Junge / SCANPIX . Vis mer