Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her gjør Contador comeback etter dopingdommen

- Jeg følte meg bra, sier spanjolen.

TILBAKE: Alberto Contador (29) gjorde mandag comeback i internasjonal sykling på første dag av verdenstourrittet i Nederland og Belgia. Foto: EPA / Vincent Jannink / NTB Scanpix
TILBAKE: Alberto Contador (29) gjorde mandag comeback i internasjonal sykling på første dag av verdenstourrittet i Nederland og Belgia. Foto: EPA / Vincent Jannink / NTB Scanpix Vis mer

Alberto Contador (29) gjorde mandag comeback i internasjonal sykling på første dag av verdenstourrittet i Nederland og Belgia.

Spanjolen sa seg fornøyd med første etappe der tyske Marcel Kittel vant etter massespurt.

Contador ble fratatt Tour de France-seieren fra 2010 etter at det ble funnet spor av det forbudte stoffet clenbuterol i blodet hans. «El Pistolero» er nå ferdig med utestengelsen og tar sikte på å komme tilbake med et brak i Vuelta a España senere i august.

- Jeg følte meg bra, selv om det ikke var noen ideell dag å starte comebacket på en etappe på over 200 kilometer, regn, mye vind og en flat løype, kommenterte Saxo Bank-profilen.

- Lagkameratene mine beskyttet meg hele tiden, og jeg tror disse dagene kommer til å være bra for meg med tanke på å finne rytmen foran vueltaen. Vi har et godt lag, og jeg tror vi kan oppnå suksess.

Alexander Kristoff var med i teten i innspurten på etappen. Den ferske OL-bronsevinneren var dog ikke like skarp i spurten som han var i London. Katjusja-rytteren måtte ta til takke med 11.-plass.

Også Gabriel Rasch deltar i rittet. Han var innblandet i en velt tidlig på etappen og syklet i mål drøye seks minutter etter hovedfeltet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media