Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her gjør han drømmen sin om til virkelighet

Se hva fotballspilleren skrev som 12-åring.

FIKK OPPFYLT DRØMMEN: Keisuke Honda tar klubbdirektør Adriano Galliani i hånda da han ble presentert som MIlan-spiller. Da Honda var 12 år gammel skrev han at han en dag ville spille i Serie A. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN / NTB Scanpix
FIKK OPPFYLT DRØMMEN: Keisuke Honda tar klubbdirektør Adriano Galliani i hånda da han ble presentert som MIlan-spiller. Da Honda var 12 år gammel skrev han at han en dag ville spille i Serie A. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Keisuke Honda ble i går klar for Serie A-klubben AC Milan. Han har spilt de tre siste sesongene i russiske CSKA Moskva. Han har skrevet under på en treårskontrakt og kommer gratis fra Russland.

- Jeg visste at min drøm ville bli en realitet en dag. Da jeg var 12 år gammel, skrev jeg en stil om at jeg en dag ville spille i Serie A med nummer 10 på ryggen, sier Honda ifølge BBC.

Han forteller videre at det er hans skjebne å komme til Italia, og hjertet hans fortalte at Milan var den rette klubben. Han fikk også utdelt trøye nummer 10 slik han hadde forespeilet som guttunge.Da Honda var 12 år gammel skrev han en lengre stil om hva han ønsker å oppnå med fotballen. Der kommer det fram at han drømte om å spille i Italia en dag. Hele stilen kan du lese nederst i denne artikkelen, den er oversatt av Goal.

Honda blir den første japaneren som bærer Milan-drakta. Spillere som Ruud Gullit, Savicevic, Boban, Rui Costa, Seedorf og Boateng har hatt trøye nummer 10 før ham.