Her gjør IFK Göteborg-målvakten målet mindre

Ble fersket på TV-bilder.

IKKE FØRSTE GANG: Kim Christensen tok en frekkis før avspark i Örbro. Foto: Canal Plus (gjengitt med tillatelse)
IKKE FØRSTE GANG: Kim Christensen tok en frekkis før avspark i Örbro. Foto: Canal Plus (gjengitt med tillatelse) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| • Video: Se Christensen dytte på målet

 (Dagbladet.no): Det er en velkjent klisjé på engelsk, «moving the goalposts». Det betyr at du går bort fra det som er avtalt på forhånd.

Danske Kim Christensen bestemte seg i går for å bokstavelig talt flytte stolpene da IFK Göteborg møtte Örebro på bortebane.

Kampen endte 0-0, men alle snakket om dansken etterpå.

Stolpene er løse Før avspark tok IFK-keeperen et godt tak i metallstengene og dro begge noen centimeter innover. Og slik sto målet i 21 minutter, før dommeren plutselig oppdaget at et av målene på Behrn Arena var litt mindre enn det andre.

Siden mannen i svart ikke visste hvem som hadde gjort det, eller om målet var slik før lagene kom utpå, kunne han verken gi kort eller advarsel.TV-bildene fra matchen viser klart at det var dansken som brukte både armer og bein for å få mindre plass til å slippe inn mål. Christensen er også åpen om det, for dette er ikke noe nytt.

- På enkelte baner sitter ikke stolpene fast i bakken, og da hender det man prøver å flytte stolpene inn så mange centimeter man kan. Jeg fikk tipset av en keeperkompis for noen år siden, og siden det har jeg gjort det av og til, sier Christensen til Aftonbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer