Her gjør Shaw-knuseren det igjen: - Skammelig takling

Skadet to motstandere på halv uke.

(Dagbladet:) Hector Moreno virket svært lei seg etter at hans takling resulterte i at Luke Shaw pådro seg brudd i begge leggbeinene i forrige uke. Taklingen skjedde i første omgang av Champions League-kampen mot Manchester United.

Shaw, som hadde startet sesongen så lysende for United, blir neppe spilleklar igjen før været blir varmt utpå forsommeren 2016. Tidligst.

I helga spilte PSV Eindhoven mot Heracles i den nederlandske Æresdivisjonen, og igjen sendte Moreno en motstander av banen som følge av en knallhard takling.

Denne gangen var det Oussama Tannane som måtte hinke av etter at han snappet ballen like foran Moreno, bare for å få mexicanerens strake bein plantet rett inn i kneet. Der bare de aller strengeste dommerne ville gitt direkte rødt for taklingen mot Shaw, var det langt mer forsvarlig å dra opp marsjordre-kortet da Tannane fikk knottemerker i beinet. Men den nederlandske dommeren vinket spillet videre.

Morenos bein var det siste Tannane fikk føling med i kampen. Etter å ha blitt byttet ut kunne legene konstatere at han heldigvis slapp unna alvorlig skade, men i etterkant av oppgjøret var han svært misfornøyd med sin motstander:

- Han traff kneet mitt med et strakt bein. Hvis ikke det er kort, vet jeg ikke hva som er kort, sa Tannane, ifølge De Telegraaf.

- Jeg vet ikke om det var bevisst, men han var for sein. Jeg synes det var en skammelig takling. Moreno vet også hva han gjorde forrige uke (mot Shaw), la han til.