Her glipper 15.750 kroner for Ingebrigt

Hadde oddsbomben inne. Trodde 80.000 hadde røket.

NUMMER FEM: Daniel Nannskog scoret Stabæks femte, og torpederte med det Ingebrigt Steen Jensen oddsbong. Dermed gikk Stabæk-styrelederen glipp av 15.750 kroner, ikke 80.000 kroner som han først antok. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
NUMMER FEM: Daniel Nannskog scoret Stabæks femte, og torpederte med det Ingebrigt Steen Jensen oddsbong. Dermed gikk Stabæk-styrelederen glipp av 15.750 kroner, ikke 80.000 kroner som han først antok. Foto: Kyrre Lien / SCANPIXVis mer

||| (Dagbladet.no): Stabæk valset over Start på Telenor Arena i ettermiddag. Bæringene ga seg ikke før det sto 5-0 i målprotokollen.

Det var ett mål for mye for Ingebrigt Steen Jensen.

Stabæk-guruen hadde oddsbomben inne, med jackpot, og tålte både 4-1 og 4-2 til Stabæk.

Da Daniel Nannskog bestemte seg for å score sitt andre, Stabæks femte, røk gevinsten.

Som Dagbladet.no først skrev, påberopte Steen Jensen seg en tapt gevinst på 80.000 kroner.

Overfor VG Nett innrømmer Ingebrigt Steen Jensen at han hadde overkalkulert den potensielle gevinsten kraftig.

- Jeg satt ikke på tekst-TV og sjekket ved kampslutt, så jeg overdrev nok litt, sier Steen Jensen, som glippet en gevinst på 15 750 kroner.

BONGEN: Kunne blitt innbringende, men så..
BONGEN: Kunne blitt innbringende, men så.. Vis mer

- Daniels reaksjon var at jeg burde sagt fra, så skulle han satt den siste utenfor, flirer Ingebrigt Steen Jensen.

Styreformannen er ikke bitter.

- Neineinei, ikke i det hele tatt. Jeg har jo ikke tapt noe, bare gått glipp av. Nå trøster jeg med at jeg har bidratt med mitt til grasrotandelen, sier Steen Jensen til Dagbladet.

Onsdag går Jensen for revansje.

Da har han alliert seg med tippeligaens toppscorer.

..bestemte denne karen seg for å score Stabæks femte.
..bestemte denne karen seg for å score Stabæks femte. Vis mer

- Ja, vi må ha revansj på onsdag. Da skal jeg og Daniel spleise sammen. Det har gitt gode resultater før, sier Steen Jensen, som senest onsdag prikket inn småpene 6400 kroner på oddsbomben.

Kommende onsdag reiser Stabæk til Trondheim for å møte Rosenborg. Steen Jensens oddsbombekupong i midtuka vil han antagelig være alene om.

- Ja, vi krysser av for 3-0 til Stabæk, flirer Steen Jensen, som til tross nesten-gevinsten fant veldig mye å glede seg over i storseieren på Telenor Arena.

- Det minnet om de beste stundene fra fjoråret. Daigo Kobayashi spilte en helt vanvittig bra kamp, den beste siden han kom til Norge, og publikum var fantastiske.

- Ni og et halvt tusen mennesker møtte på kamp, til tross for det fine været. Det er helt utrolig, sier Steen Jensen til Dagbladet.

Dermed ingen gevinst på Ingebrigt Steen Jensen, uten at det tok humøret fra oddstipperen. Foto: Arnt E. Folvik / Dagbladet.
Dermed ingen gevinst på Ingebrigt Steen Jensen, uten at det tok humøret fra oddstipperen. Foto: Arnt E. Folvik / Dagbladet. Vis mer