Her gratuleres Martin (15) med landslagsplassen: - Vi vet han gleder seg

Vurderes fra start.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVÅL STADION (Dagbladet): Per-Mathias Høgmo kunngjorde i dag laget som skal representere Norge i de to EM-kvalifiseringskampene mot Malta og Bulgaria henholdsvis 10. og 13. oktober.

Det store spørsmålet alle stile seg før dagens pressekonferanse var hvorvidt Høgmo ville ta ut 15 år gamle Martin Ødegaard til de to viktige kvalifiseringskampene, og Høgmo har valgt å ta ham ut.

- Martin har prestert på høyt nivå over en lengre periode. Vist kvaliteter i Tippeligaen, var sjanseskapende mot Emiratene og gjorde også en god kamp mot Portugal på U21. Vi synes han er kvalifisert til å være med i troppen.

Høgmo fikk også spørsmål om han er aktuell fra start.

- Han er med fordi han er aktuell for laget. Han er en spiller som leverer målpoeng, både som avslutter og som tilrettelegger.

- Vi vet at han gleder seg, legger Høgmo til.

- Gleder oss Etter tøff motstand i en rekke kamper, venter nå Malta og Bulgaria. Kamper det er forventet at Norge skal være i stand til å kontrollere.

- Vi har spilt fem kamper mot toppnasjoner, men nå skal vi møte lag hvor vi kommer til å styre i langt større grad. Nå gleder vi oss til å møte en litt annen type motstand enn vi har gjort i det siste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer