Her hamrer Haaland løs

Superstjerna kommer til Norge med verdens beste selvtillit. Han lekeslåss med lagkameratene og er klar til å ta landslaget til et nytt nivå. Men en gruppe unggutter utenfor Ullevaal stadion var ikke helt fornøyd i går.

LEKESLÅSS: Leo Skiri Østigård får kjenne på labben til Erling Braut Haaland. Foto: Lars Eivind Bones
LEKESLÅSS: Leo Skiri Østigård får kjenne på labben til Erling Braut Haaland. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Slovenia - Norge, klokka 18.00 lørdag

ULLEVAAL (Dagbladet): Her sitter historiens største gavepakke til Fotball-Norge og lekeslåss med lagkamerat Leo Skiri Østigård (22). Erling Braut Haaland (22) og Norge hadde en rolig trening på Ullevaal stadion mandag ettermiddag.

Lørdag venter Slovenia på bortebane i Nations League. Tre dager seinere er Serbia motstander på Ullevaal. Det er nå gruppa skal avgjøres. Med tre poengs forsprang på Serbia har Haaland og co. de beste kortene på hånda.

Og gutter er gutter, selv om de spiller på A-landslaget til Norge. De må terge hverandre og måle krefter, slik Haaland og Skiri Østigård gjorde i går.

Men smilet var aldri langt unna.

Med 14 mål på ni kamper i Premier League og Champions League er Haaland verdens heteste fotballspiller akkurat nå. Han maler og maler. Ikke hører vi noe om skader heller.

Det har vært en drømmestart. Og nå vil han rykke opp med Norge til det øverste nivået i Nations League.

- Jeg ble nesten litt bekymret da jeg så den siste kampen mot Wolverhampton. Han løp rundt som en tulling på 3-0 for å få 4-0. Han kjeftet på gud og hvermann for at han ikke fikk ballen, sier landslagstrener Ståle Solbakken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer