Her hånes Fagermo på det groveste av illsinte Stabæk-supportere

Møtt av hatsk stemning.

• Stabæk - Odd 1-2

NADDERUD STADION (Dagbladet): Deler av Stabæk-supporterne var i harnisk etter lagets 2-1-tap for Odd. Etter kampen gikk det utover skienslagets trener Dag-Eilev Fagermo og angriperen Olivier Occean.

Da Fagermo forlot pressesonen og gikk mot lagets buss, ble Odd-sjefen møtt av en hatsk stemning av et 20-talls Stabæk-fans.

- Hater, hater, hater Fagermo!

Det var blant ropene Odd-treneren ble møtt med. Fagermo stoppet likevel opp. En liten stund så det også ut som om han ønsket å prate med Stabæk-supporterne. Etter en kort samtale med en politimann snudde imidlertid Fagermo seg igjen og gikk inn i spillerbussen.

Occean-hets Like bak kom Occean. Spissen ble matcvinner med scoringen sin på straffespark etter 34 minutter, men etter kampen ble han beskyldt av Stabæk-supporterne for å ha vist fingeren til dem.

- Slutt å gi fingeren til motstanderlaget, da, ditt j*** usportslige s***, var meldingen Occean fikk mot seg.

Canadieren satte også sinnene i kok blant hjemmelagets fans helt på tampen av kampen. Da så det fra tribuneplass ut som om spissen reddet en heading fra Ernest Asante på streken ved hjelp av hånda. Etter oppgjøret avviste imidlertid Occean at det var tilfellet.

- Nei, ballen gikk rett i stolpen og ut igjen. Det var ikke hands, sier Occean til Dagbladet.

- Med for fullt Rent sportslig gikk det imidlertid helt perfekt for Odd. Laget beseiret Stabæk, tok tre svært viktige poeng i medaljekampen og avanserte til fjerde plass på tabellen.

Det gjør at Fagermo nå tror på sølv.

- Vi er med for fullt - sammen med Molde, Godset, Stabæk og Viking, sier Fagermo til Dagbladet.

HETSES: Her hetses Odd-trener Dag-Eilev av Stabæk-fansen etter seieren i Stabæk. Foto: Torstein Bøe/Scanpix
HETSES: Her hetses Odd-trener Dag-Eilev av Stabæk-fansen etter seieren i Stabæk. Foto: Torstein Bøe/Scanpix Vis mer