KOLLAPSET: Rachel Daly gikk i bakken grunnet heteslag like før slutt i kampen mellom Houston Dash og Seattle Reign. Her hjelper motspiller Lauren Barnes til mens lagkamerat Janine Becki roper på medisinsk hjelp. Foto: Wilf Thorne / ISI / REX / Shutterstock / NTB Scanpix
KOLLAPSET: Rachel Daly gikk i bakken grunnet heteslag like før slutt i kampen mellom Houston Dash og Seattle Reign. Her hjelper motspiller Lauren Barnes til mens lagkamerat Janine Becki roper på medisinsk hjelp. Foto: Wilf Thorne / ISI / REX / Shutterstock / NTB ScanpixVis mer

Her har den 25 år gamle landslagsspilleren kollapset under kamp: - Ikke trygt å gi alt under disse forholdene

Rachel Daly gikk i bakken like før slutt på grunn av heteslag.

(Dagbladet): Den 25 år gamle engelske landslagsspilleren Rachel Daly, kollapset like før slutt under en kamp for Houston Dash i National Women's Soccer League i USA, lørdag ettermiddag amerikansk tid.

Daly og lagvenninnene spilte mot Seattle Reign på hjemmebanen BBVA Compass Stadium, der temperaturen på lørdag nådde over 30 grader, i tillegg til at det skal ha vært svært høy fuktighet.

Før kampen på lørdag meldte kanalen ABC at det ville bli 33 grader under kampen mellom de to lagene. Med den høye fuktigheten regnet ABC med at det ville kjennes ut som 102 fahrenheit under kampen - noe som vil si 38 grader celsius.

25-åringen kollapset på grunn av heteslag, og på Twitter skriver Daly at det var en skremmende opplevelse.

- Alle som kjenner meg vet at jeg er en spiller som gir alt, men det er ikke trygt å gi alt under disse forholdene, skrev Daly på Twitter etter å ha vært på sykehuset for en sjekk.

Forsøkte å unngå den verste varmen

Klimaet i Houston er subtropisk, og gjennomsnittstemperaturen på det høyeste i mai er på 29 grader ifølge Reiseplaneten. Ettersom gradene så bare stiger utover sommeren, er anbefalt reiseperiode til den amerikanske byen mellom januar og mai, altså før det blir for varmt.

Ifølge britiske BBC, skal Houston Dash ha jobbet med ligaen i USA før sesongstart, der de sammen forsøkte å sette opp kampene i byen utenfor timene med den verste varmen.

- Sikkerheten til spillerne våre er alltid vår høyeste prioritet, og på grunn av høye temperaturer i Houston har vi lagt inn vannpauser for å gi spillerne ekstra muligheter for å holde seg hydrert, skriver BBC.

Etter at Daly kollapset i helga, vil det trolig bli noen endringer framover.