Her har den tidligere Brasil-spissen akkurat slått ned en motspiller - igjen

Utvist i natt.

- TAKK FOR I DAG: Den uruguayanske dommeren Christian Ferreyra var aldri i tvil om å gi rødt kort etter at Luis Fabiano (t.v.) hadde slått Huachipatos Francisco Arrué (liggende t.h.). Foto: AFP PHOTO / Miguel SCHINCARIOL / NTB Scanpix
- TAKK FOR I DAG: Den uruguayanske dommeren Christian Ferreyra var aldri i tvil om å gi rødt kort etter at Luis Fabiano (t.v.) hadde slått Huachipatos Francisco Arrué (liggende t.h.). Foto: AFP PHOTO / Miguel SCHINCARIOL / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Luis Fabiano (33) var en glimrende målscorer i de seks sesongene han spilte for Sevilla i La Liga. Brasilianeren noterte seg for nesten et halvt mål i snitt per kamp, noe som førte til at han fikk representere de «Seleção» hele 45 ganger.

I 2011 forlot han Spania til fordel for Sao Paulo i hjemlandet, men selv etter mange mål og mye moro i Europa, huskes han kanskje aller best for slåsskampen med Zaragozas Diogo i 2007.

Hendelsen, som førte til at begge spillerne ble utestengt i fem kamper, kan du se her.

Fortsatt temperament Fabiano har fortsatt å score mål etter at han returnerte til Brasil, men temperamentet er åpenbart ikke blitt bedre de siste årene.

Han har fått flere røde kort, og i natt slo han - bokstavelig talt - til igjen, da Sao Paulo møtte chilenske Huiachipato i Copa Sudamericana.

33 minutter var spilt av oppgjøret da Sao Paulo bygget opp et angrep på sin høyreside. Luis Fabiano befant seg sentralt i banen, og satte fart framover for å kunne komme seg inn i boksen før et eventuelt innlegg.

Klinte til I brasilianerens vei befant imidlertid Huiachipatos Francisco Arrué seg. I god løpsfart la Fabiano først sin venstre arm over skulderen på chileneren, før han slo til med høyrearmen i skulderregionen på Arrué.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer