Niklas Dyrhaugs jakthistorier

Her har Niklas akkurat skutt en elgokse fra sin egen garasjevegg

Derfor elsker skistjerna jaktsesongen.

PÅ JAKT UTENFOR HUSVEGGEN: Niklas Dyrhaug skjøt denne oksen på sin egen gårdsplass i Tydal. I disse dager er han på jakt i hjembygda igjen. Foto: Privat
PÅ JAKT UTENFOR HUSVEGGEN: Niklas Dyrhaug skjøt denne oksen på sin egen gårdsplass i Tydal. I disse dager er han på jakt i hjembygda igjen. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg skjønner ikke hva jeg gjør her, jeg heller, ler Niklas Dyrhaug da Dagbladet spør ham om han virkelig har tid til å være på landslagssamling midt i elgjakta.

- Men det er nå en gang sånn at jeg må på samlinger også. Jeg fikk meg en og en halv dag før jeg kom hit, og så skal jeg på jakt sammen med fatter'n når jeg kommer hjem igjen, smiler han.

Litt spøkefullt kan man altså si at Dyrhaug tar seg en jaktpause for å fortsette satsinga mot vinterens OL i Pyeongchang.

På den litt mer alvorlige siden kan vi slå fast at høstjakta i hjembygda betyr fryktelig mye for OL-håpet.

Skutt fem allerede

Sammen med det lokale jaktlaget som består av naboer og familie, har Dyrhaug en kvote på 24 elger. Den kvoten er de allerede godt i gang med i Tydal.

Dyrhaug var med i halvannet døgn før han reiste på langrennssamling i Oslo.

- Det ble fem på de to dagene. Jeg skjøt ikke noen, men fatter'n har skutt tre allerede, så han har hatt bra uttelling, forteller Dyrhaug.

Først og fremst velger Niklas å jage elg når han er på jakt. På den måten får han lagt inn noen timer med alternativ trening, men han har skutt sin andel av elg han også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer