Her har Peyton Manning skrevet NFL-historie

Gratuleres av stjerner på twitter etter ny rekord.

LEVENDE LEGENDE: Peyton Manning smiler etter å ha kastet sin 509. touchdown-pasning i karrieren, mot San Francisco 49ers i natt. Foto: Justin Edmonds/Getty Images/AFP
LEVENDE LEGENDE: Peyton Manning smiler etter å ha kastet sin 509. touchdown-pasning i karrieren, mot San Francisco 49ers i natt. Foto: Justin Edmonds/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Quarterback-stjernen Peyton Manning passerte Brett Favre med karrierens 509. touchdownpasning da Denver Broncos slo San Francisco 49ers i NFL søndag.

Det har lenge vært ventet at 38-åringen skulle slå rekorden som Favre brukte 302 kamper på å sette. Da Manning fikk inn sin tredje touchdownpasning i søndagens kamp, overtok han bestenoteringen i NFL.

Det tok Manning 246 kamper å slå rekorden. Favre var en av de første som gratulerte Broncos-profilen.

- Vel fortjent, Peyton. Gratulerer med å slå rekorden min, skrev Favre via Twitter, der også andre idrettsstjerner som NBA-profilene LeBron James og Kevin Durant var i køen av gratulanter.

- Beæret Manning hadde 506 touchdownpasninger før søndagens kamp. Han noterte to nye i første periode og ble historisk da han serverte Demaryius Thomas i annet kvarter av kampen. Tidlig i annen halvdel av kampen økte han antallet pasninger til 510.

- Det er litt av en ære. Jeg er en stor beundrer av quarterbackene som har drevet med denne sporten gjennom årene, så jeg er beæret bare over å få spille i posisjonen. jeg er veldig ydmyk og veldig beæret, sa Manning til NBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer