Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her henger John Carew med «The Wolf of Wall Street»

- Han er en veldig hyggelig kar.

CAREW OG THE WOLF: John Carew møtte Leonardo DiCaprio under filmpris-utdeling i Storbritannia nylig. - En hyggelig kar, sier Carew til Dagbladet. Foto: John Carew (med tillatelse)
CAREW OG THE WOLF: John Carew møtte Leonardo DiCaprio under filmpris-utdeling i Storbritannia nylig. - En hyggelig kar, sier Carew til Dagbladet. Foto: John Carew (med tillatelse) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): John Carew (34) var nylig på The British Academy of Film and Television Arts-utdelingen (BAFTA) i Storbritannia, som også gjerne kalles britenes svar på Oscar-utdelingen.

Der vekslet Carew noen ord med Leonardo DiCaprio.

- Leo har jeg møtt noen ganger i forskjellige sammenhenger. Han er en veldig hyggelig kar med en veldig fotballinteressert lillebror, sier Carew til Dagbladet.

- Hvilken er DiCaprio-film er din favoritt?

- «The Wolf of Wall Street» er hans beste prestasjon, sier Carew.

DiCaprio var for øvrig på utdelingen i Storbritannia i anledning nominasjon til beste mannlige hovedrolle.

«The Wolf» Den tidligere Valencia, Lyon, Aston Villa og West Ham-proffen har lagt ut et bilde av DiCaprio på sin egen Instagram-profil.

- På Baftas med selveste «The Wolf», skriver Carew, og sikter til skuespilleren som er kinoaktuell med «The Wolf of Wall Street».

Carew har det siste året konvertert fra fotballivet til filmbransjen.

Lidenskap for film - Først og fremst var BAFTA fantastisk i år. Det var eksepsjonelt mye bra film og tv fra året som gikk, sier Carew til Dagbladet.

I fjor var Carew blant annet en del av innspillingen av en film i Canada.

I forbindelse med filmprosjektet snakket Carew om sin store interesse for film og tv.

- For meg er alt fokus og all sjel på filmarbeidet. Dette er en stor mulighet for meg, som er veldig spennende. Lidenskapen min nå er film, og jeg vil ta vare på den muligheten jeg har fått, som jeg har skapt for meg selv. Jeg vil gjøre det beste jeg kan. Når alt det er gjort, så får vi ta det andre når det kommer, sa John Carew i fjor vinter.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!