Her hevner Bendtner seg på bortefansen

Arsenal reddet seg mot Huddersfield, men fikk én dårlig nyhet.

TAKK FOR SIST: Nicklas Bendtners skudd var på vei langt utenfor, men ble styrt i mål av en uheldig Huddersfield-forsvarer. Det stoppet uansett ikke dansken fra å hovere foran bortefansen - som hadde plaget ham tidligere i kampen. Foto: (AP Photo/Sang Tan)
TAKK FOR SIST: Nicklas Bendtners skudd var på vei langt utenfor, men ble styrt i mål av en uheldig Huddersfield-forsvarer. Det stoppet uansett ikke dansken fra å hovere foran bortefansen - som hadde plaget ham tidligere i kampen. Foto: (AP Photo/Sang Tan) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Arsenal - Huddersfield 2-1

(Dagbladet): Huddersfield-fansen latterliggjorde Nicklas Bendtner da han skuslet vekk noen gode muligheter i starten av dagens FA-cupoppgjør på Emirates.

Men det var dansken og Arsenal som lo sist og best.

Arsene Wengers menn så ut til å være på vei mot en ny omkamp da Bendtner fikset straffe seks minutter før slutt - Arsenal fjortende (!) for sesongen - etter å ha fått en dytt i ryggen i det han skulle sette bredsida på et Fabregas-innlegg.

Spanjolen tok selv ansvar fra ellevemeteren, sneglet seg fram til ballen og trillet den behersket i motsatt hjørne av der keeperen kastet seg.

Det var ei bitter pille å svelge for Huddersfield, som til daglig holder til på det tredje høyeste nivået. De øynet nemlig en skikkelig skrell da Alan Lee fortjent stanget inn 1-1 fra corner etter 66 minutter, mot et Arsenal-lag redusert til ti mann etter at Sebastien Squillaci ble utvist litt før pause.

Utlikningen kom etter en sterk Huddersfield-periode, der utskjelte Manuel Almunia blant annet vartet opp med feberredning i verdensklasse på en annen heading fra Lee.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer