Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her hilser Ødegaard på Ancelotti, Ramos og klubbpresidenten

Arbeloa: - Welcøme!

(Dagbladet): Litt over midnatt i går kveld ble det offentliggjort at Martin Ødegaard (16) forlater Strømsgodset til fordel for Real Madrid. I formiddag ble han presentert i Madrid.


- Det er en drøm som går i oppfyllelse. Det er uvirkelig at jeg er klar for den største klubben i verden. Det er en ære, sa hovedpersonen selv på pressekonferansen.


Før han ble presentert, fikk han tid til å slå av en prat med Real-trener Carlo Ancelotti. Senere møtte han også kaptein Sergio Ramos og klubbpresident Florentino Perez.

- Welcøme Alt tyder på at Ødegaard blir å finne på B-laget, med gode muligheter for å trene med A-laget - der store stjerner som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Toni Kroos finner seg. Førstnevnte har tidligere benyttet seg av muligheten til å skryte av unggutten, og nå følger Kroos etter.

På spørsmål om hva han synes om Martin Ødegaard, svarer Kroos følgende på Twitter:

- Han er et stort talent. Jeg håper han har tro på seg selv og jobber hardt og får tid til å utvikle seg, skriver Kroos.


Forsvarsspiller Alvaro Arbeloa slår til med følgende beskjed:

- Welcøme!