HILSTE TIL FANSEN:  Sammen med barna Benjamin og Delfina hilste Luis Suarez til fansen som har møtt opp utenfor morens hjem utenfor Montevideo. Foto: NTB Scanpix/AFP PHOTO/Pablo BIELLI
HILSTE TIL FANSEN: Sammen med barna Benjamin og Delfina hilste Luis Suarez til fansen som har møtt opp utenfor morens hjem utenfor Montevideo. Foto: NTB Scanpix/AFP PHOTO/Pablo BIELLIVis mer

Her hilser Suarez til fansen fra morens hjem sammen med barna

Liverpool-spissen smiler etter utestengelsen.

(Dagbladet): Han har vært på alles lepper etter at han beit Giorgio Chielini. Liverpool-stjerna fikk en nådeløs straff av FIFA, og er utestengt fra all fotballaktivitet i fire måneder.

Suarez har siden VM-skandalen dratt til morens hjem like utenfor Montevideo i hjemlandet. Det har vært stille og Uruguay-spissen har holdt seg i ro.

Fram til i kveld. En rekke fans har plassert seg utenfor famieliens hjem for å vise sin støtte. For noen timer siden tok Suarez med barna Benjamin og Delfina ut fra huset for å hilse til fansen.

Borte bra, hjemme best Det var tirsdag at det hele dramaet utspant seg. Klokken 14.38 lokal tid satte Suarez sine tenner i skuldra til Giorgio Chielini. For tredje gang i karrieren beit Liverpool-spilleren en motspiller.

Hendelsen har vært VMs snakkis den siste uka, og i går kom dommen. Han er utestengt fra all fotball i fire måneder. Dermed mister han resten av VM-sluttspillet samt en rekke kamper for Liverpool.

27-åringen reiste hjem fra Brasil i går, og i dag viste han seg for første gang for offentligheten. Noe overraskende er det kanskje at humøret ser ut til å være på topp hos Suarez.