Her hilser Suarez til fansen fra morens hjem sammen med barna

Liverpool-spissen smiler etter utestengelsen.

HILSTE TIL FANSEN:  Sammen med barna Benjamin og Delfina hilste Luis Suarez til fansen som har møtt opp utenfor morens hjem utenfor Montevideo. Foto: NTB Scanpix/AFP PHOTO/Pablo BIELLI
HILSTE TIL FANSEN: Sammen med barna Benjamin og Delfina hilste Luis Suarez til fansen som har møtt opp utenfor morens hjem utenfor Montevideo. Foto: NTB Scanpix/AFP PHOTO/Pablo BIELLI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Han har vært på alles lepper etter at han beit Giorgio Chielini. Liverpool-stjerna fikk en nådeløs straff av FIFA, og er utestengt fra all fotballaktivitet i fire måneder.

Suarez har siden VM-skandalen dratt til morens hjem like utenfor Montevideo i hjemlandet. Det har vært stille og Uruguay-spissen har holdt seg i ro.

Fram til i kveld. En rekke fans har plassert seg utenfor famieliens hjem for å vise sin støtte. For noen timer siden tok Suarez med barna Benjamin og Delfina ut fra huset for å hilse til fansen.

Borte bra, hjemme best Det var tirsdag at det hele dramaet utspant seg. Klokken 14.38 lokal tid satte Suarez sine tenner i skuldra til Giorgio Chielini. For tredje gang i karrieren beit Liverpool-spilleren en motspiller.

Hendelsen har vært VMs snakkis den siste uka, og i går kom dommen. Han er utestengt fra all fotball i fire måneder. Dermed mister han resten av VM-sluttspillet samt en rekke kamper for Liverpool.

27-åringen reiste hjem fra Brasil i går, og i dag viste han seg for første gang for offentligheten. Noe overraskende er det kanskje at humøret ser ut til å være på topp hos Suarez.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer