<strong>IKKE SÅ SPORTSLIG:</strong> Her tar den serbiske treneren Sasa Boskovic et godt tak i trøya til Linn Jørum Sulland under gårsdagens kamp i håndball-EM. Foto: Etter tillatelse fra TV 2
IKKE SÅ SPORTSLIG: Her tar den serbiske treneren Sasa Boskovic et godt tak i trøya til Linn Jørum Sulland under gårsdagens kamp i håndball-EM. Foto: Etter tillatelse fra TV 2 Vis mer

Her holder den serbiske treneren Sulland i trøya

- Dette er ikke fair play, sier Hergeirsson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I en tett åpningskamp mot de serbiske vertene for årets håndball-EM, stakk Norge av med seieren etter at Linn-Kristin Riegelhuth Koren avgjorde like før slutt.

Men underveis i kampen tok den serbiske treneren Sasa Boskovic i bruk noen triks som ikke står i den berømte læreboka, melder TV2.

Holdt to ganger
For da det så ut som om Serbia skulle til å spise opp det norske forspranget mot slutten av kampen, tok Boskovic en godt tak i både trøya og armen til Linn Jørum Sulland. Mens han selv sto på sidelinja og manet sine egne jenter fram.

Ifølge TV 2 skjedde det to ganger i de hektiske sluttminuttene, noe den norske landslagssjefen Thorir Hergeirsson er blitt informert om.

— Jeg er blitt fortalt om episoden, ja. Dette er ikke fair play. Det var usportslig. Og det skjedde to ganger, sier han til TV 2.

Litt forbanna
tv-bildene til fjernsynskanalen ser man tydelig at Sulland slår bort armen til Boskovic. Og til tross for at de norske jentene dro seieren i land skal Sulland ha irritert seg kraftig over tjuvtriksene.

— Hun ble først overrasket. Så ble hun litt forbanna, forteller Hergeirsson om Sullands reaksjon.

Ifølge TV 2 har Norge gjort det europeiske håndballforbundet EHF oppmerksom på episodene, men foreløpig har ikke EHF bestemt seg for om de skal forfølge saken videre.

Se hele episoden på TV 2's nettsider.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer