Fra SurtoOlimpico på Twitter.

Her holder han på å gjøre sitt livs løp. Så faller han om, én meter fra målstreken

Elian Larregina var på vei til en semifinale i U18-VM. Så sa det stopp.

(Dagbladet): Mens Karsten Warholm og hans jevnaldrende har vært i aksjon i U23-EM i helga, har U18-VM gått av stabelen i Kenya.

Utøverne gir alt. Det gjelder også argentinske Elian Larregina, som ga så mye at det plutselig sa stopp.

17-åringen åpnet forrykende på sin 400 meter - og ledet nesten hele veien. Men gutten hadde altså løpt alt det remmer og tøy klarte å holde.

I siste sving begynte gutten tydelig å vakle - før han mistet balansen, totalt utmattet, og falt fra en pallplassering - én liten meter før mål.

399 meter

Unggutten fikk karret seg på beina, men først 11 sekunder etter vinneren.

Siden det var et kvartfinale-heat, var mesterskapet over for hans del etter 399 meter.

- Hadde han snublet bare en meter senere, ville han antakeligvis snublet seg til en semifinale. De første fire i et heat kvalifiserer seg til semifinalen, sa kommentatoren i IAAF ifølge Washington Post.

Kan skje den beste

Det kan skje den beste. Britiske Mo Farah, har i flere år dominert i langdistanse på friidrettsbanen, og har OL- og VM-gull fra både 5 000 og 10 000 meter. Men i Rio i fjor holdt alt på å gå galt for briten på sistnevnte distanse.

Han snublet nemlig i en rival, og gikk rett og slett på trynet. Farah spratt opp igjen, og vant på mesterlig vis øvelsen.

Franske Mahiedine Mekhissi-Benabbad gikk derimot på en annen blemme da han vant EM-gull i 2014. Han tok nemlig av seg på overkroppen før han passerte mållinja på 3 000 meter hinder. Det er ikke lov, og franskmannen ble disket.